Inici PREMSA VALENCIANA La Biblioteca Municipal aconsegueix la subvenció més alta des del 2006 per...

La Biblioteca Municipal aconsegueix la subvenció més alta des del 2006 per a l’adquisició de llibres

243

La Generalitat Valenciana ha concedit una subvenció per a l’adquisició de llibres destinats a la Biblioteca Municipal de Vinaròs d’11.573’20€, sent aquesta la quantitat més alta des que es va inaugurar el nou espai.

“La convocatòria d’aquestes subvencions ha estat variable en el temps, en els primers anys havien convocatòries del ministeri i la Generalitat, ells ens assignaven quantitats que ens donaven i l’Ajuntament havia de justificar-les. Ara el procés és fa a la inversa, nosaltres justifiquem una quantitat i els organismes en funció de les factures presentades ens assignen la quantitat de la subvenció”, ha explicat Maite Arnau, tècnic responsable de la Biblioteca Municipal que gestiona aquest tipus de subvencions des de l’any 2009. També ha destacat que ara ja no és el ministeri qui assigna els diners, sinó que només ho fa la Generalitat.

Marc Albella, regidor de Cultura, Festes, Tradicions i Joventut de l’Ajuntament de Vinaròs, ha informat que en aquest tipus d’ajudes el material subvencionat han sigut llibres, revistes, DVD’s i col·leccions publicades per editorials valencianes i que fins ara la quantitat més elevada havia estat de 10.048’32€ l’any 2010 i la més baixa de 974’23€ l’any 2012.

Article anteriorPle extraordinari debat sobre l’estat de Benicarló
Article següentPresentacio Temporada 2018-2019, del Club Natació Vinaròs