Inici BENICARLÓ La Biblioteca Manel Garcia Grau torna a obrir per a l’estudi

La Biblioteca Manel Garcia Grau torna a obrir per a l’estudi

139

Estarà oberta de dilluns a divendres de 9.00 a 20.00 hores. És necessari agafar cita prèvia per telèfon o per correu electrònic, tant per a reservar espai per a estudiar com per al servei de préstec i devolució de llibres.

A partir d’avui, la Biblioteca Manel Garcia Grau es torna a obrir per a l’estudi de dilluns a divendres de 9.00 a 20.00 hores, amb un aforament màxim de 30 persones, entre les persones usuàries i el personal del servei i de neteja. Únicament es tancarà de 14.00 a 15.00 hores per a netejar i desinfectar la instal·lació.

Una altra de les novetats és l’horari per al servei de préstec i devolució de llibres, que passa a ser de 9.00 a 15.00 hores. Els llibres tornats a la biblioteca es mantindran en un període de quarantena de 3 dies.

Per a reservar espai per a estudiar, per al servei de préstec i devolució de llibres i per a la zona infantil és necessari agafar cita prèvia al telèfon 964 47 56 60 o al correu electrònic correu.biblioteca@ajuntamentdebenicarlo.org.

En les zones amb taules per a consulta o estudi i en les sales juvenils es podran posar dos persones per cada taula gran. Es posaran números que correspondran amb el de la cita prèvia i quan la persona que ha utilitzat la taula la deixe es tindrà que desinfectar la zona, si no es pot fer la desinfecció el lloc quedarà inutilitzat fins que es realitze la desinfecció.

Per la seua part, la zona infantil estarà situada en la zona de premsa, i es podrà ubicar un xiquet i un acompanyant per taula. També es desinfectarà l’espai una vegada la persona que l’ha utilitzat el deixe.

Per la seua part, continuarà tancat al públic el fons bibliogràfic i documental, la zona de premsa, les sales infantils, la zona d’ordinadors públics i la sala d’investigació.

Article anteriorVisita a Fanzara: galeria fotogràfica
Article següentPeñíscola convoca su primer Consejo de la Infancia y Adolescencia del año