Inici COMARQUES KFC inaugura en Vinaròs

KFC inaugura en Vinaròs

1832

KFC inaugura el seu primer restaurant en el municipi de Vinaròs

Aquesta obertura impulsa l’ocupació a la ciutat amb la creació de més de 30 nous llocs de treball i suma un total de 45 restaurants a la Comunitat Valenciana i quatre en Castelló

 KFC, marca global de restaurants de pollastre fregit, continua impulsant el seu pla d’expansió pel territori espanyol i acostant la marca a nous territoris amb l’obertura del primer restaurant KFC en el municipi de Vinaròs a Castelló.

L’arribada de KFC al municipi de Vinaròs va tindre lloc ahir, 25 de maig, en el Centre Comercial Portal Mediterrani al Carrer Dauradors. Aquest nou restaurant disposa d’una àmplia superfície de 280,58m2, dels quals 105,72m2 pertanyen al seu interior amb una capacitat per a 94 comensals. Així mateix, el nou establiment compta amb una zona exterior de terrassa amb una superfície de 86,75m2 i 34 places disponibles per a tots els usuaris.

“Estamos muy contentos de poder apostar con este nuevo restaurante, y generar unos 25 puestos de trabajo.  Es un restaurante que no sólo atenderá a todo el turismo que viene a la zona de Peñíscola, Benicarló y Vinaroz, sino que podrá ofrecer nuestro auténtico #pollopollo a la gente que vive por la zona, que hasta ahora tenían que desplazarse hasta Castellón o Tarragona. Estamos seguros de que el KFC número 13 de nuestra empresa será todo un éxito.” afirma el franquiciat Chariots.

El nou local de KFC inclou un nou disseny interior amb la instal·lació de quioscos digitals amb menú board en la seua part superior i la facilitat de diferents modalitats de pagament en efectiu o amb targeta. Així mateix, l’espai exterior està condicionat per a oferir una experiència única per a totes les edats, incloent-hi un parc infantil per al gaudi dels més xicotets. A més, a fi de poder oferir als clients la facilitat de gaudir còmodament de tots els productes de KFC des de qualsevol lloc, el nou establiment habilitarà en les pròximes setmanes els seus serveis de delivery i Clic and Collect.

Durant aquest any, la marca continua apostant per potenciar el seu creixement en el territori de Castelló, on fa a penes un mes inaugurava un nou restaurant KFC a Vila-real. Aquestes dues noves obertures han suposat l’activació de més 50 noves ocupacions a la província de Castelló, incloent-hi els 30 llocs de treball generats amb l’última obertura de KFC a Vinaròs. Gràcies al seu notable creixement, la marca continua augmentant la seua presència i lideratge a la Comunitat Valenciana on disposa d’una àmplia xarxa de 45 restaurants, quatre d’ells situats a Castelló.

N. de P.