Inici PREMSA VALENCIANA Irregular tornada “al Cole” a Vinaròs

Irregular tornada “al Cole” a Vinaròs

1058

Vinaròs va iniciar aquest dilluns el curs escolar en alguns centres, amb mesures preventives contra el Covid-19, però en alguns casos sense poder evitar les aglomeracions a l’entrada dels centres educatius. Va haver-hi una mica de confusió entre els pares, que tenien diferents horaris perquè els seus fills accediren al col·legi i que es van trobar amb l’entrada dels alumnes un a un, ja que en l’entrada prenien la temperatura i s’havien de llavar les mans amb gel hidroalcohólico.

Cal destacar també que l’Ajuntament ha decidit reforçar la neteja per a aquest curs escolar, amb la contractació de sis noves persones per a fer tasques de desinfecció en els centres educatius.

L’alcalde, Guillem Alsina, va destacar que “s’ha fet un gran esforç per a garantir una volta a l’escola segura amb el treball conjunt de les regidories d’Educació, Obres i Serveis i Governació, que en les últimes setmanes han treballat amb les directives dels centres educatius per adaptar-los als nous requeriments sanitaris”.

D’altra banda, s’han realitzat diferents actuacions i protocols de Seguretat per a deixar els col·legis llestos per a aquest inici de curs tan diferent a causa del Covid-19.