Inici BENICARLÓ IES Ramón Cid a la neu

IES Ramón Cid a la neu

631

El Departament d’Educació Física de l’IES Ramón Cid de Benicarló va organitzar del 13 al 17 de desembre una nova sortida a la neu per practicar l’esquí. Aquesta activitat té la finalitat de despertar l’interès per aquest esport en el medi natural i gaudir de la seva pràctica, a més a més de facilitar la relació entre companys/es i professorat realitzant activitats a la natura de manera lúdica i saludable.

Un total de 38 alumnes de 1r d’ESO a 1r de Batxillerat acompanyats pels professors José Luis Segura i Raül Martínez i la professora Carla Ronchera, es van desplaçar fins les pistes de l’estació gironina de La Molina.

Amb moltes estacions tancades per falta de neu, la Molina va donar un bon servei gràcies a la potent infraestructura dissenyada per fabricar-ne d’artificial.

Enguany la novetat va ser que es va disposar d’allotjament a peu de pista, el que va facilitar molt l’estada. Per una altra banda, les activitats post-esquí sempre van comptar amb la participació de l’actiu alumnat de l’IES Ramón Cid.

El segon dia vam tindre tres companys que patiren lleus accidents, però van ser recolzats per tothom i continuaren amb l’expedició. La tensió del dia la vam poder descarregar a la piscina de l’hotel.

Tot l’alumnat va rebre un diploma acreditatiu del nivell de destresa assolit.

En definitiva, 4 dies d’alta intensitat que acabaren el dijous 17 de gener, festivitat de Sant Antoni,

Article anteriorMedi Ambient posa en marxa una nova edició del cicle de xerrades mediambientals
Article següentNova edició dels pressupostos participatius a Benicarló