Inici VINARÒS I.E.S. José Vilaplana de Vinaròs més prop de la esperada reforma

I.E.S. José Vilaplana de Vinaròs més prop de la esperada reforma

526

El Govern Municipal ha signat el contracte de redacció del projecte bàsic i d’execució per millorar el centre educatiu i eliminar de forma definitiva els barracons

L’Ajuntament de Vinaròs ha fet un pas molt important per a la reforma de l’institut José Vilaplana amb la signatura del contracte de redacció del projecte bàsic i d’execució. La firma s’ha fet amb la presència de l’alcalde Guillem Alsina i els arquitectes responsables, Lucas i Juan Ramón Castellet, en un acte que també ha servit per explicar tots els processos que es duran a terme per a la reforma del centre educatiu.

Alsina ha insistit que “es tracta d’un pas molt important que suposarà eliminar de forma definitiva els barracons per oferir unes instal·lacions més dignes per als alumnes i professorat”. Recordem que tot el projecte està valorat amb una inversió de 12,5 milions d’euros, on la Generalitat és l’encarregada d’aportar la partida econòmica, mentre que l’Ajuntament assumeix tota la gestió tècnica a través de la delegació de competències aprovada pel Govern Autonòmic i també per plenari per part del Consistori.

Cal destacar que durant la signatura del contracte de redacció el regidor d’Urbanisme, Jose Chaler, la regidora d’Educació Begoña López i el regidor Hugo Romero, com a membre del consell escolar de l’institut José Vilaplana, van fer una visita al centre educatiu, amb l’equip d’enginyers encarregat del projecte, per explicar a la direcció del centre les feines que es desenvoluparan i també els terminis previstos d’execució. Per la seua banda, des de la direcció s’han traslladat les principals necessitats de l’institut perquè s’incloguen dintre del projecte de reforma.

Pel fa als terminis d’execució de la redacció projecte bàsic és de dos mesos, que inclou la revisió del mateix i després hi haurà cinc mesos més per a la redacció del projecte executiu.

Article anteriorEls alumnes del Taller d’Ocupació Taula del Sénia inicien les pràctiques a Càlig
Article següentEl camino a la gloria del Peñíscola FS pasa por Sevilla