Inici BENICARLÓ Homenatge Falleres Majors de la Comunitat Valenciana 2018

Homenatge Falleres Majors de la Comunitat Valenciana 2018

1176

Intens cap de setmana a Benicarló: a més de les jornades del Polp a Caduf i Peix de la Llotja, el passat dissabte i diumenge, 6 i 7 d’octubre, s’han celebrat diversos actes dins la celebració de 45 anys de tradició fallera a Benicarló.

El dissabte van començar els actes amb un Homenatge a les Falleres Majors de la Comunitat Valenciana, organitzats conjuntament amb Junta Central de València i l’Ajuntament de Benicarló. Primer va haver una recepció a les Juntes Locals a les portes de l’ajuntament, seguida d’una Cercavila de les FFMM pels carrers, obrint la comitiva el Grup de Danses la Sota i tancant la Banda de Música de Sant Mateu, i seguint un acte d’homenatge a la plaça de la Constitució.

Aquest homenatge ha comptat amb la presència de 28 Juntes Locals de tota la Comunitat Valenciana, que sumada la Junta Local de Benicarló i Junta Central Fallera de València, han format un total de 30 Juntes, de les 36 que actualment ostenten Fallera Major.

Han assistit als actes les Falleres Majors i Infantils, amb el seus acompanyants i Presidents del 2018, Fallera Major i Infantil de Benicarló, Nagore Andero Cervera i Maria Orero Maura. Fallera Major de València, Rocío Gil Uncio i Fallera Major Infantil, Daniela Gómez dels Àngels al costat dels delegats de Juntes Locals, Ferran Martínez Gómez i el secretari general de Junta Central Fallera. Ramón Estellés Feliu, així com l’alcaldessa de la ciutat i corporació municipal.

Finalment, els actes del dissabte han conclòs en una mascletada a la plaça de Mossén Tomàs i castell de focs d’artifici a càrrec de Pirotècnia Tomàs, i fotografia de germanor i sopar-ball de gala en el Cortijo.

El diumenge s’ha inaugurat l’exposició ’45 anys de falles a Benicarló’ al MUCBE, seguida d’un dinar de germanor a la plaça de la Constitució.

Com sempre, podreu trobar reportatge sencer al proper 7diesactualitat de Benicarló

Fotos Juanvi G.

Article anterior(Avanç) III Fira Romana a Traiguera
Article següentPeñíscola RehabMedic pierde 1-6 ante Ribera Navarra