Inici VINARÒS Ha finalitzat el termini de presentació d’ofertes per al projecte del carril...

Ha finalitzat el termini de presentació d’ofertes per al projecte del carril lúdic esportiu

613

Avui s’ha tancat el període per a presentar les ofertes per a les obres de construcció del carril lúdic esportiu fins a l’ermita. En total s’han presentat set empreses per optar a un dels dos lots en què s’han dividit les feines. Recordem que els candidats només podien presentar les ofertes per a una de les dues parts, amb l’objectiu que dues empreses treballen de forma independent en el projecte, per agilitzar les obres i finalitzar abans del 31 de juny de l’any vinent.

Pel que fa al lots el primer tram va des del des del pont romà fins a l’encreuament Dos Vilas, les obres inclouran la creació d’un carril bici per la carretera que transcorre pel costat del riu, així com la substitució integra del pont de Sant Gregori i la creació de dues rotondes per facilitar l’accés dels vehicles. El segon lot compren el tram des de l’encreuament Dos Vilas fins al pont de l’ermita. En aquest cas, s’anivellarà la carretera i es construirà una rotonda al mateix encreuament per millorar la seguretat viària, a més, de la creació d’un nou pont per creuar el riu.

Està previst que les obres comencen abans del 31 d’octubre, mentre que la data de finalització haurà de ser abans del 31 de juny de l’any vinent. En aquest sentit, els tècnics redactors del projecte estipulen que totes les feines estaran enllestides en sis mesos, complint així els terminis marcats per la Generalitat Valenciana.

Des del govern municipal agraeixen la implicació de tot el personal que ha fet possible licitació pública, especialment a la regidoria d’Urbanisme i al departament de contractació, que han treballat de forma intensa per posar en marxa el procés el més ràpid possible.

Article anteriorEls gossos interceptats en un criador il·legal es troben en bones condicions
Article següent(Galeria) Serenata a Sant Bartomeu de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló