Inici BENICARLÓ Gratis: aquest cap de setmana, el suplement VALENCIANS

Gratis: aquest cap de setmana, el suplement VALENCIANS

537

Aquest cap de setmana, els nostres lectors de la premsa en paper, podran gaudir de forma gratuïta el suplement VALENCIANS. Aquest és un anuari que edita l’Associació de Premsa Valenciana i inclou notícies destacades de tot l’any, així com entrevistes a valencians.

L’argument de la portada, segons el seu propi autor, Ignacio Doménech, dissenyador gràfic, il·lustrador i editor audiovisual, a més de cartellista. En 2014 va ser l’autor del cartell de les Festes de San Fermín de Pamplona.

“He partit de la idea d’agafar un dels símbols identitaris dels valencians, com és el Penó de la Conquesta, la bandera que va simbolitzar la rendició dels musulmans davant Jaume I a València i que és la bandera física més antiga que es conserva d’Europa:

 Amb un estil minimalista, he fet una il·lustració que destaca i ocupa tot el format de la portada, on es modifica l’any 1238 que hi ha al Penó real, substituint-la per l’any 2018, data de l’anuari. A la part inferior, i sobre un fons verd fosc col·loquem la informació que volem destacar com el títol de la revista i el logotip de l’associació”.

Article anteriorVinaròs presenta els actes del día internacional de la dona
Article següentJa s’acaben els preparatius per a la Gala de les Reines