Inici BENICARLÓ (FotoGalería) Benicarló, Missa baturra en honor a la Verge del Pilar

(FotoGalería) Benicarló, Missa baturra en honor a la Verge del Pilar

385

L’Església de Sant Bartomeu ha acollit  l’ofrena floral i la missa baturra en honor a la Verge del Pilar, dijous 12 d’octubre festiu en què es commemora el dia gran d’Aragó i de les forces armades.

A la missa han estat present els membres i representants del Centro Aragonés de la ciutat, que lluïen les seues millors gales i han cantat durant tota la cerimònia litúrgica a la seua patrona. Les Reines Major i Infantil, Catrina i Nerea, han estat acompanyades per la Reina de les Festes de Benicarló, la Fallera Major Infantil de la ciutat i el president i vicepresident de la Junta Local Fallera, la Dama de la Coordinadora de Penyes i les Reines i dama de la Casa de Andalucía junt amb els Rocieros Mayores de l’entitat.

També han celebrat el seu dia els membres de l’aquarterament de la Guàrdia Civil de Benicarló i Càlig. A la celebració han estat presents l’alcaldessa de la ciutat, Xaro Miralles, la corporació municipal, l’alcaldessa de Càlig i els jutges de pau d’ambdues poblacions.

 

FotoGalería:

Article anteriorAigua d’Oliva-Surrach de Benicarló, la playa más sucia de litoral de Castellón por tercer año consecutivo.
Article següentL’alumnat de ‘T’avalem. Benicarló en verd’ supera la primera part del taller