Inici VINARÒS Finalitza el primer lot del carril lúdic esportiu fins a l’ermita

Finalitza el primer lot del carril lúdic esportiu fins a l’ermita

355

L’empresa adjudicatària ha enllestit les feines d’adequació de la carretera amb la creació d’un carril bici i rotondes, a més de la construcció d’un pont nou.

El carril lúdic esportiu fins a l’ermita comença a prendre forma i l’empresa encarregada del primer lot, que va des del pont romà fins a l’encreuament de Dos Vilas ja ha finalitzat les feines. En concret han consistit en l’enderroc de l’antic pont ferroviari per construir-ne un nou més ampli i elevat per evitar l’acumulació de l’aigua en cas de riuada, a més d’adequar la carretera, que a partir d’ara passarà a ser d’un sol sentit, amb la creació d’un carril bici i rotondes d’accés al mateix pont.

Aquest primer lot ha suposat una inversió de 950.000€ del pressupost total de 2,3 milions d’euros provinent del Pla Confiança. El regidor en funcions d’Ordenació del Territori, Jan Valls, ha detallat que les feines s’han executat dintre dels terminis establerts finalitzant abans del 31 de juny tal com estava establert en el contracte. En aquest sentit, comentava que en breu es farà l’entrega de l’obra definitiva a l’Ajuntament i la carretera ja es podrà obrir de nou a la circulació. Segons assenyalava amb la creació del carril bici, el vial passarà a ser només d’un sol sentit en direcció a l’ermita.

Pel que fa al segon lot pressupostat en 1,2 milions d’euros, que va des de l’encreuament Dos Vilas fins al pont de l’ermita, encara no han començat les feines. Valls ha indicat que “l’endarreriment és per motius administratius, però es preveu que les obres comencen el més prompte possible perquè la ciutadania puga disposar del nou carril lúdic aviat.

Article anteriorBuena actuación de Sergi Castell en Tenerife
Article següentMAESTRAT AVENTURA 4X4