Inici PREMSA VALENCIANA Festival d’Arts Escèniques: un èxit espectacular

Festival d’Arts Escèniques: un èxit espectacular

642

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vinaròs, després d’ajornar la temporada teatral de l’auditori, vam pensar que en enfront de la nova realitat, podríem dissenyar un projecte que situés a Vinaròs en el mapa dels festivals més importants del país com a són el de Sagunt, Merida, Almagro, etc.

Aprofitant que teníem la plaça de Bous, des de zero, vam començar a treballar un gran equip per fer el festival, realitat.


El públic de Vinaròs, ha pogut veure obres com El Lazarillo de Tormes de El Brujo, Cant Espiritual de Carles Denia, Sol Picó i Marco Mesquida, Diego El Cigala, Núria Espert, Lucía Alemany, directora de la innocència I obres de gran format com Elektra i Antigona, totes elles representades en els festivals anteriorment esmentats.


Estem contents, l’afluència de públic ha estat un èxit.
La gent ens felicita i ens demana que tornem a repetir, així que ja estem programant per el juliol que ve, data en què es celebrarà de nou el Festival.
Gràcies a totes les persones que vau vindre, per la confiança dipositada en la programació, impuls que ens fa continuar apostant per les Arts Escèniques, ajudant així a un sector molt afectat en aquests moments. Sense Cultura, no hi ha futur.
Gràcies a totes les persones que han treballat de valent per fer possible aquest festival.
Joana Bruna, dissenyadora del cartell, David Inlines, dissenyador del vídeo anunciador.

A Cocemfe Maestrat, l’equip de producció, de llum i so, a la brigada de Serveis, conserges, administrativa, etc.


Hem demostrat que amb un bon equip, Vinaròs pot organitzar un festival d’aquesta magnitud.

Galeria d’imatges del Festival:Tornem amb més força a l’Auditori, encara que amb un format més reduït. Diumenge inaugurem la temporada de tardor amb una obra amb música, flamenc i recitant a Mario Benedetti.

Regidoria de Cultura