Inici BENICARLÓ Festes de Benicarló 2021, seguint el model del 2020

Festes de Benicarló 2021, seguint el model del 2020

402

La Comissió de Festes seguim treballant en l’organització de les properes Festes Patronals, previstes enguany de dissabte 21 a diumenge 29 d’agost. L’èxit, la comprensió i el civisme demostrats per la societat benicarlanda en 2020 amb una programació ajustada a les circumstàncies ens encoratja a planificar-les amb un model prou semblant, tot intentant millorar-ne alguns detalls.

Vaja per endavant tot el nostre agraïment cap a la reina, dulcinea i Cort d’Honor 2019, fent-lo extensiu a les seues famílies, per haver acceptat continuar amb els càrrecs un segon any. No heu pogut completar el cicle amb la vostra participació en alguns dels actes més assenyalats, però heu estat ben a l’altura, com el poble que tan bé representeu. Moltes gràcies per tot, l’enhorabona, i a gaudir al màxim d’aquests últims mesos!

Arriba ara el moment de cercar nous i noves representants i, com les passades, s’apropen unes Festes 2021 sense aglomeracions ni balls de gala. És per això que plantegem un altre cicle de dos anys amb noves dames i cavallers, dulcinea o tirant i rei o reina, per tal que si l’evolució ho permet puguen arribar a gaudir també d’unes festes més tradicionals l’any 2022.

Com explicàvem ara fa un any, les xiquetes i joves que havien presentat instància per a poder ser representants de les Festes Patronals 2020 tindran opció preferent per a ser-ho a partir d’enguany. Per tal de completar els llocs vacants, les entitats poden proposar dama o cavaller fins dilluns 17 de maig; qui vulga ser representant popular podrà presentar la seua candidatura entre dimarts 18 i dilluns 31, mentre que les dames i cavallers infantils, així com dulcinea i tirant, també poden lliurar ja la seua instància fins dilluns 31 de maig.

Continuem preparant les Festes 2021 i a poc a poc anirem avançant-vos-en les novetats. De nou Benicarló tornarà a estar a l’altura de les circumstàncies amb unes Festes Patronals ben dignes i amb una representació que tornarà a fer història. Comencem el compte enrere comptant amb vosaltres!

Nota de premsa Ajuntament de Benicarló / Benicarló en festes. Fotos: Jesús Maestro – artxiu 7dies

Article anteriorCORONAVIRUS: Com saber quan hem vacunaran?
Article següentActe a Vinaròs en record de les víctimes als camps d’extermini nazi