Inici BENICARLÓ CORONAVIRUS: Com saber quan hem vacunaran?

CORONAVIRUS: Com saber quan hem vacunaran?

606

Sanitat posa a la disposició de la ciutadania informació sobre la cita per a la vacunació per grups d’edat

• Es pot consultar en la pàgina web de la Conselleria quan es rebrà la invitació per a rebre la vacuna per grups d’edat

Així, des de l’enllaç http://coronavirus.san.gva.es/es/web/vacunacion/vacunas-por-grupos-de-edad de la pàgina web de Sanitat, es pot accedir a l’apartat vacunació per grups d’edat que s’anirà actualitzant setmanalment. En cada grup de vacunació s’especifica quan es rebrà la invitació per a vacunar-se i també quan es rebrà una nova invitació, en el cas que alguna persona no haguera pogut acudir a la seua primera cita.

Es recorda, en qualsevol dels casos, que és molt important que les dades de contacte que apareixen en la targeta SIP de els/as pacients estiguen actualitzats, perquè en el moment haja de ser notificat el lloc, dia i hora de vacunació aqueixes dades siguen els correctes. Es pot realitzar aquest tràmit des de: http://coronavirus.san.gva.es/es/web/vacunacion/datos-contacto

Si encara així persisteix qualsevol tipus de dubte, es pot recórrer al telèfon 900 300 555, on el personal format sobre aquest tema, atendran i respondran qualsevol qüestió relacionada amb el procés de vacunació.

Sanitat recorda que un altre dels serveis habilitats en la pàgina web és la possibilitat de descarregar-se i imprimir el justificant d’haver sigut vacunat/a, on apareixerà la data d’inoculació, així com la vacuna subministrada i el lot al qual pertany.

Article anteriorExposició ‘Terra d’ibers’ al MUCBE (Benicarló)
Article següentFestes de Benicarló 2021, seguint el model del 2020