Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Èxit de participació en les Festes Patronals de Càlig

Èxit de participació en les Festes Patronals de Càlig

263

Èxit de participació en les Festes Patronals de Càlig

Continuen els actes culturals amb motiu de les Festes Patronals en honor a Sant Llorenç.

Càlig es troba en plena celebració de les seues Festa Patronals oferint als seus veïns i visitants una programació cultural molt àmplia per a totes les edats. En aquesta primera meitat de les Festes es pot fer una valoració molt positiva ja que hi ha hagut una gran participació. Com l’any passat, en tots els esdeveniments s’estan complint les normatives de seguretat per part de l’organització i els assistents.

Ruth Sanz, regidora de festes, educació i patrimoni destaca que les activitats culturals estan sent molt ben acollides i compten amb una alta afluència de públic. Sobretot en actes com el Trofeu de Festes Patronals Càlig-Escoles de Ciclisme de la Província de Castelló, la projecció dels millors moments del Grup de Teatre Corronconco o el Concert de la Agrupació Musical Vila de Càlig.

 

El dimarts 10 d’agost la localitat ha celebrat el dia del Patró, celebrant una missa en honor a Sant Llorenç a l’Església Parroquial. Tant les Reines de les Festes i les seues Corts d’Honor, la corporació municipal, presidida per Ernestina Borràs, alcaldessa de la localitat i els seus habitants han participat en l’eucaristia mostrant la seua devoció pel seu Patró.

El dimecres 11 d’agost comencen a Càlig els actes taurins i des de l’Ajuntament s’espera que, igual que la resta d’actes, es desenvolupen sense cap mena de problema. Els actes culturals continuaran aquesta setmana i duraran fins al diumenge 15 d’agost, acabant amb un Castell de Focs Artificials a càrrec de Pirotecnia Tomás.

Article anteriorBenicarló redactarà al setembre l’avantprojecte per a la construcció de la nova escola
Article següentACTUALITAT CORONAVIRUS: Brot d’origen social a Benicarló encara que comencen a descendir els nous casos. Continuen baixant a Vinaròs, Peníscola i en general al Maestrat excepte a Morella