Inici COMARQUES Eva Redondo trasllada el suport de la Generalitat als veïns i ajuntaments...

Eva Redondo trasllada el suport de la Generalitat als veïns i ajuntaments afectats per les últimes inundacions

274

Eva Redondo trasllada el suport de la Generalitat als veïns i ajuntaments afectats per les últimes inundacions

La directora territorial de Presidència de la Generalitat Valenciana a Castelló, EvaRedondo, ha visitat aquest matí Benicàssim per a conéixer de primera mà els danys causats per l’aiguat que va caure en la localitat durant diumenge passat. Redondo ha estat acompanyada per l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, el president de la Diputació, José Martí, el diputat provincial de Bombers, Abel Ibáñez, i diversos membres de la corporació municipal a més de responsables del Consorci Provincial de Bombers i de la Policia Local.

La directora territorial ha traslladat el suport de la Generalitat Valenciana a l’ajuntament i als veïns i veïnes de la localitat que s’han vist afectats per les pluges torrencials, que van arribar a deixar més de 200 litres per metre quadrat en poques hores, provocant inundacions en locals i garatges, corts de camins, danys en la calçada, i, sobretot, a les platges. Redondo ha explicat que des d’Emergències de la Generalitat s’està col·laborant “amb el municipi des del primer moment, “ahir ja es van mobilitzar cinc unitats de bombers forestals per a ajudar en els treballs al costat dels efectius provincials” i ha posat a la disposició del consistori tots els mitjans de l’administració autonòmica, especialment la maquinària especialitzada que farà falta en els pròxims dies.

Els principals danys s’han concentrat en propietats privades i a les platges del sud de la localitat, on infraestructures com a passarel·les, dutxes, llavapeus, canonades, etcètera, han quedat totalment inutilitzades. Per això, la directora territorial ha destacat que el més important ara és “la coordinació de totes les administracions per a posar tots els efectius al servei de l’ajuntament i aconseguir restaurar la normalitat en tot el municipi al més prompte possible. Encara queda més d’un mes i mig perquè finalitze la temporada estival i hem de fer aquest esforç col·lectiu perquè les platges recuperen tots els seus serveis i Benicàssim puga continuar acollint a turistes i visitants”.

 

Article anteriorGran acceptació als pobles del circuit cultural impulsat per la Diputació de Castelló
Article següentVinaròs: Detingut el presumpte responsable del incendis dels contenidors