Inici BENICARLÓ Es tanca la setmana de la ciència a Benicarló

Es tanca la setmana de la ciència a Benicarló

415

La sisena edició de la Setmana de la Ciència, un dels esdeveniment més importants del calendari cultural de la ciutat, ha finalitzat amb gran èxit de participació i un altíssim nivell de qualitat. Més de 600 persones han disfrutat de les conferències i espectacles al llarg de cinc dies.

Un públic format per gent de totes les edats, des de xiquets fins a adolescents i gent gran, ha gaudit de la gran diversitat de temes que s’han plantejat en la sisena edició de la Setmana de la Ciència, la gran cita del calendari benicarlando dedicada a la divulgació científica. Les evidències científiques per als pares primerencs de la doctora en Farmàcia Marián García, la divulgació científica que barreja humor i rigorositat a parts iguals de Javier Fernández Panadero, el debat sobre les medicines alternatives a càrrec del prestigiós divulgador Miguel Ángel Sabadell, el futur de la biomedicina i les nanofibres per part de Joan Bertran Llavina, o el futur de la ciència i la tecnologia, a càrrec del doctor en medicina i cirurgia Julio Mayol, han omplit la sala d’actes de Caixa Benicarló.

Els experiments científics realitzats pels centres escolars i la representació de l’espectacle «Ciència Club Clown», de Mariló Tamarit i Asun Cebrián, han completat una magnífica programació.

L’assistència d’aquests grans experts de reconegut prestigi a nivell estatal permet tenir accés a nous ponents de gran qualitat de cara a pròximes edicions, un fet que augmenta encara més el nivell d’exigència. En aquesta edició, entre tots els conferenciants que han participat en la VI Setmana de la Ciència sumen més de 50.000 seguidors a Twitter, un fet que ha ajudat a què la programació tinga un ampli ressò a les xarxes socials.

El balanç de la Regidoria de Cultura és molt positiu i la intenció és començar a treballar en breu, juntament amb l’Associació Benicarlanda d’Amics de la Ciència i la Salut (Abacs), de cara a la programació de l’any que ve.

Article anteriorIronmans Vinaròs, Medalla de Bronce en la Comunidad Valenciana
Article següentHospital de Vinaròs abre la 3ª planta i aumenta el personal sanitario