Inici VINARÒS Es restableix la circulació al carrer de Les Camaraes

Es restableix la circulació al carrer de Les Camaraes

307

S’ha fet la urbanització del tram a l’encreuament amb l’avinguda de Maria Auxiliadora amb la instal·lació de fanals, construcció de voreres i plantació d’arbres

L’Ajuntament informa que ja han finalitzat les obres d’urbanització del carrer de Les Camaraes i s’ha obert de nou la circulació. Les feines s’han desenvolupat al tram final del vial, just a l’encreuament amb l’avinguda de Maria Auxiliadora. En total ha suposat una inversió de 128.000€ per atorgar aquest punt del carrer totes les dotacions urbanístiques corresponents, amb voreres i il·luminació per a millorar la seguretat viària, i la canalització tant de les aigües pluvials com de les negres.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha comentat que “aquestes feines eren molt importants per tal de millorar la seguretat viària per als molts xiquets i xiquetes que cada dia utilitzen el carrer per a anar fins al col·legi o accedir a la piscina”. D’altra banda, afegia que les obres també han inclòs la plantació d’arbres, així com els rebaixos de les voreres a l’encreuament entre el carrer de Les Camares i avinguda de Maria Auxiliadora per a millorar l’accessibilitat.

Per la seua banda, el primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Marc Albella, ha destacat que les obres d’urbanització del carrer de Les Camaraes s’afegeixen a les que també s’han executat al vial de José María Salaverría, amb la millora de totes les dotacions i accessibilitat, a més de la renovació de fanals. Segons assenyalava que es tracta de “dues actuacions que donen resposta a les demandes veïnals d’una zona que històricament sempre han quedat sense cap tipus d’inversió per part de l’Ajuntament”.

Carrer de Sant Gregori

Continuen en marxa les obres de renovació de la canalització d’aigua potable i adequació de les voreres del carrer de Sant Gregori. En concret, es farà l’ampliació de les voreres fins als 1,80 metres per facilitar l’accessibilitat de les persones, a més de la renovació de tota la conducció d’aigua potable per oferir una millor eficiència hídrica.

Morellà comentava que les obres avancen segons els terminis establerts i un cop enllestides es complementarà amb mobiliari urbà, amb papereres i jardineres, per tal de millorar l’espai públic.