Inici VINARÒS Es presenta la Caminada Popular i la III Cursa de Muntanya

Es presenta la Caminada Popular i la III Cursa de Muntanya

355

L’Ajuntament de Vinaròs ha presentat avui la Caminada Popular i la III Cursa de Muntanya “El vol del Puig” que tindran lloc el dia 18 de novembre i el 2 de desembre, respectivament, ambdues a les 9:30h des de l’Ermita de Vinaròs.

Begoña Lopez, regidora d’Esports ha explicat que per motius organitzatius s’ha hagut de canviar les dates de celebració d’ambdues activitats i també separar-les en dies diferents per tal de poder-les gestionar millor, així com cuidar i no saturar el paratge natural de l’Ermita de Vinaròs de grans aglomeracions.

Les inscripcions per a participar, tant en la Caminada Popular com en la III Cursa de Muntanya “El vol del Puig”, ja estan obertes i tothom pot inscriure’s fins els 15 de novembre a les 14:00h a través de www.hjcrono.es, i també a les diferents botigues col·laboradores en totes les campanyes d’esport popular com són, Base Moliner Bernard, Esports Jaques, MikeBike, Novanutrició, DJ Esports i Decathlon.

La Caminada Popular té un preu de 3€, dels quals 1€, com sempre és solidari i aquesta vegada, va destinat a l’Associació en lluita contra l’Alzheimer. Les samarretes es repartiran a partir del mateix dijous dia 15 de novembre al Mercat Municipal en l’horari de 18:00h a 20:30h, el divendres 16 de novembre de 10:00h a 13:00h i de 18:00h a 20:30h i el dissabte 17 novembre de 10:00h a 13:00h.

Nacho Chaler, tècnic d’esports, ha afegit que com a novetat s’ha canviat el recorregut de la Caminada Popular que es pot trobar a la pàgina web www.esports.vinaros.es. En quant a la Cursa de Muntanya “El vol del Puig”, “Aquest any hi ha una sèrie de novetats. Per un costat, el fet de separar les dos activitats, que ens ha permès cuidar més als corredors ja que de l’altra manera es feia tot més complicat”, ha indicat Nacho.

Les inscripcions per a la Cursa de Muntanya no tenen data límit, els participants podran inscriure’s el mateix dia de la prova de 8:00h a 9:00h i el preu és de 10€ fins el 25 de novembre i la última setmana 14€, dels quals 1€ també és solidari i es destina a la Creu Roja Vinaròs. El lliurament de camisetes també es realitzarà al Mercat Municipal el divendres 16 de novembre en horari de tarde i el dissabte 17 de novembre en horari de matí, o el mateix dia de la prova de 8:00h a 9:00h.

Des de la Regidoria d’Esports s’ha informat que aquest any es canvia la direcció de la cursa per tal de gaudir d’una altra perspectiva. El recorregut és d’aproximadament 14 km i es pot trobar a www.esports.vinaros.es, així com també les zones d’avituallament i situació de l’ambulància. A més, hi haurà avituallament sòlid i líquid, cronometratge, premis, s’habilitarà una zona d’aparcament a l’Ermita de Vinaròs perquè els participants puguen pujar en cotxe i deixar-lo ben estacionat, vestidors per a canviar-se, es posarà un servei de massatges amb la col·laboració de l’Escola Quiros de Vinaròs i en finalitzar, es farà una torrada per als participants.

Nacho Chaler, tècnic d’esports ha recordat que es farà un concurs de fotografia, que pròximament es publicaran les bases i també es realitzarà un sorteig de regals entre tots aquells que participen en les 3 proves populars (Marató, Bici i Caminada) on s’haurà d’omplir un formulari a les oficines o botigues d’esport per entrar en el sorteig de 100€ per gastar en material esportiu a les botigues esportives de Vinaròs.

Begoña Lopez ha finalitzat animant a la gent a apuntar-se en les dos activitats esportives, gaudir del nou recorregut i del bon menjar en finalitzar. També ha destacat que organitza l’Ajuntament i el Consell Municipal d’Esports amb la col·laboració de l’Associació Repte 10k, Aula Natura, Club Patinatge, Escola EFC, Club Balonmano Vinaròs i Carlos. A més de la resta d’entitats esportives i botigues de Vinaròs abans esmentades i els patrocinadors principals que són Dicocar, Grupo Gil Comes, Grupo Castejón, Decathlon Vinaròs, Gros Mercat, Mercat de Vinaròs, Family Cash, Panaderia Alfredo Cano i Xuxeries Laura.

 

Article anteriorBenicarló oferirà bonificacions a empreses que aposten per la contractació indefinida
Article següentResultats del C.N. Vinaròs