Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Els Regionals de Renfe continuen indignant

Els Regionals de Renfe continuen indignant

903
Passatgers discutint en l’interventor

A falta que el ministeri de Foment aplique en Renfe les millores promeses, els trens Vinaròs-València continuen donant un mal servei. Així és com ho descriuen en indignació els usuaris de la zona a 7dies, en concret el regional d’ahir 26/12/2017 va sortir de València a les 16.30 i a les 19 encara estava per Benicàssim. Finalment el retard va ser aproximadament d’hora i tres quarts per als viatgers a Benicarló (on s’ha parat de nou el tren) i més de dues hores per als de Vinaròs (va arribar a les 20.50), que han sumat pràcticament 4 hores i mitja de viatge.

 

 

Per desgràcia no sols va ser aquest tren ahir nombrosos usuaris -la major part estudiants- denuncien la impuntualitat de Renfe, què hauria de comptar més que mai en un bon servei, per ser unes dades festives on es reuneixen els familiars.

Recordem que segons el Ministre de Foment, Iñigo de la Serna, aquests trens regionals entre Vinaròs i Castelló s’incrementaran en 2018 de 4 trens diaris a 12 freqüències. El Ministeri destinarà a aquest increment 5 de milions d’euros cada any.

Mentres, els viatgers continuaran esperant.

Article anteriorBenicarló, una App per a comunicar incidències
Article següentBenicarlandia 2017