Inici BENICARLÓ Benicarló, una App per a comunicar incidències

Benicarló, una App per a comunicar incidències

498

L’Ajuntament de Benicarló ha posat en marxa una aplicació mòbil que permet que els veïns del municipi puguen comunicar qualsevol incidència en la via pública a través del telèfon mòbil. La nova aplicació s’anomena Benicarló Connecta i inclou un apartat d’agenda i de telèfons i adreces d’interés.

La regidora de Serveis Informàtics, Marta Escudero, i el regidor de Serveis Públics Municipals, Ilde Añó, han presentat aquest matí una nova ferramenta de participació ciutadana en forma de aplicació mòbil. Benicarló Connecta és el nom d’aquest nou canal de comunicació entre l’administració i la ciutadania que, a través de la secció d’incidències, permetrà als veïns avisar l’Ajuntament de qualsevol incident que detecten en la via pública, enviar una foto i fer un seguiment de la incidència i de la seua resolució.

Marta Escudero ha assenyalat que amb aquest nou recurs «l’Ajuntament pretén aprofitar les noves tecnologies i posar-les al servei de la ciutadania». «Es tracta -ha dit la regidora- de fer un pas més per a apropar l’administració als veïns d’una manera molt enriquidora: per una banda atenem les demandes de la ciutadania d’una manera més efectiva, però a més, podem detectar de forma més directa els problemes que dificulten la vida diària dels veïns de Benicarló».

Escudero ha subratllat que aquesta nova aplicació «ve a reforçar altres canals de comunicació entre l’Ajuntament i la ciutadania, com el canal de Telegram, el Pregoner o les xarxes socials, que tenen aquest mateix objectiu de sentir, connectar i apropar» i ha volgut deixar clar que «aquesta aplicació no és un 112, no és una aplicació per a emergències, és específicament per a incidències».

El regidor de Serveis Públics Municipals, Ilde Añó, ha remarcat que «aquesta aplicació permetrà canalitzar d’una forma ordenada i correcta les incidències de la nostra ciutat i al mateix temps ens aportarà una quantitat d’informació que ens permetrà fer anàlisis sobre allò que hem de millorar».

A més, l’aplicació inclou una secció d’adreces i telèfons d’interés i una secció d’agenda d’actes i esdeveniments que ajudarà a difondre la vida cultural, social, esportiva, festiva i turística de Benicarló. Aquest recurs inclou també la possibilitat d’activar recordatoris a través de notificacions al mòbil.

L’aplicació és totalment gratuïta i pot descarregar-se per a Android i per a iOS. Només cal buscar-la al gestor d’aplicacions amb el nom de Benicarló Connecta.

Article anteriorResultats del C.BM. Vinaròs
Article següentEls Regionals de Renfe continuen indignant