Inici VINARÒS Els nanos i Gegants de Vinaròs a Madrid

Els nanos i Gegants de Vinaròs a Madrid

565

El passat cap de setmana, 30 de setembre i 1 d’octubre

La Colla de Nanos i Gegants es va desplaçar a la ciutat de Torrejón de Ardoz (Madrid) per a participar en la seua IVª trobada de gegants, convertint-se en la trobada més gran celebrada a la Comunitat de Madrid. Un total de 18 colles ens vam reunir per gaudir d’un cap de setmana intens on va predominar la festa, la cultura i les tradicions.
Vam compartir el cap de setmana amb les següents colles: La Llacuna (Barcelona), Caravaca de la Cruz (Murcia), Pozuelo de Alarcón (Madrid), Hospitalet del Llobregat – Drac d’Or (Barcelona), Galapagar (Madrid), Montmeló (Barcelona), Mombuey (Zamora), Cervelló (Barcelona), Tafalla (Navarra), Sant Vicenç dels Horts (Barcelona), Pinhal Novo (Portugal), Cervera (Lleida), Comines (França), La Seu d’Urgell (Lleida), Correfoc de diables Sabadell (Barcelona), Colla Castellera de Madrid i els amfitrions, la colla de Torrejón de Ardoz.
La trobada va començar el dissabte per la tarde amb la plantada de totes les figures a la Plaça Major. Allí, es va fer la recepció de les colles al Saló de Plens de l’Ajuntament. Seguidament, la colla castellera de Madrid va fer una exhibició i es va donar inici a la cercavila recorrent la zona cèntrica de la ciutat i acabant, de nou, a la Plaça Major on cada colla gegantera va ballar individualment i i la colla castellera de Madrid i els Correfocs dels diables de Sabadell van tancar la jornada del dissabte.
El diumenge pel matí va continuar la trobada amb una cercavila a les 13 h per l’Avinguda Constitució fins a la Plaça Major on aquesta vegada totes les colles juntes van dansar i ballar per donar per finalitzada la IVª trobada de gegants a Torrejón de Ardoz.
Des de la colla de Nanos i Gegants volem agraïr al regidor de Turisme, Doménech Fontanet, per confiar en nosaltres i haver-nos acompanyat en aquesta sortida en representació de l’Ajuntament.
Per a nosaltres, aquesta sortida ens ha servit per agafar més forces i seguir endavant amb més ganes. Recordeu que al 2019, els gegants vells i la família burgesa celebraran 75 anys i per això, es mereixen un bon aniversari.
Article anteriorActes institucionals 9 D’octubre
Article següentPeñíscola territorio cardioprotegido