Inici VINARÒS Els hostalers de Vinaròs realitzen el primer curs formatiu del programa “Servei...

Els hostalers de Vinaròs realitzen el primer curs formatiu del programa “Servei Responsable”

278

Els dies 5 i de 12 de març es van dur a terme els primers tallers formatius del programa “Servei responsable” amb els hostalers de Vinaròs.

En el curs van participar nou establiments de la localitat, per a la formació dels professionals de l’hostaleria, proporcionant-los entrenament en dispensació responsable, aprenentatge de pautes per a reduir riscos associats al consum d’alcohol i altres drogues, així com l’adquisició d’habilitats socials per al maneig de situacions conflictives.

Amb aquesta acció, l’Ajuntament de Vinaròs, a través de la Unitat de Prevenció de Comunitària de Conductes Additives (UPCCA), pretén distingir a tots aquells establiments hostalers que complisquen una sèrie de requisits que permetisquen garantir un servei responsable i una atenció de qualitat als seus clients, creant una xarxa d’establiments responsables en el municipi.

Els negocis d’hostaleria que compleisquen un codi de bones pràctiques i que a més realitzen la formació, es podran adherir a aquesta iniciativa per a rebre un segell de qualitat pel fet de garantir un oci saludable i responsable.

Article anteriorPresentació de “Un home clínicamente extraño” de Kevin Zamora Amela
Article següentLa restauració de la Torre de Càlig comptarà amb fons estatals