Inici BENICARLÓ Els clics recapten 1500 euros per a la fibrosi quística

Els clics recapten 1500 euros per a la fibrosi quística

301

Benicarló ha acollit el primer Expoclick #Bló, una iniciativa organitzada per “El joc de la vida” a benefici de l’Associació de Fibrosi Quística de la Comunitat Valenciana.  Aquesta exposició, celebrada els dies 12, 13 i 14 de juliol al Magatzem de la Mar, va tenir com a protagonistes principals als “clicks” com bé ens té acostumats l’organitzador d’aquesta, el jove benicarlando Cristian Arin.

L’objectiu de la mostra era donar visibilitat i conèixer tot sobre una malaltia minoritària com és el cas de la Fibrosi Quística, que afecta vora 75 casos en la nostra província, incloent-hi  alguns en la nostra localitat, Benicarló. La fibrosi quística és una malaltia hereditària de les glàndules mucoses i sudorípares. Afecta principalment els pulmons, el pàncrees, el fetge, els intestins, els sins paranasals i els òrgans sexuals. La fibrosi quística fa que la mucositat siga espessa i enganxosa. Aquesta mucositat tapa els pulmons, causant problemes per a respirar i facilitant el creixement de bacteris. Això pot provocar infeccions pulmonars repetides i danys pulmonars.

Cal destacar el fet què, ha estat la primera exposició Playmobil d’aquestes dimensions celebrada a la província de Castelló i és per això que la repercussió que ha tingut ha estat molt gran. De fet, al llarg del cap de setmana es van recaptar 1445€, provinents de la venda d’entrades. L’Associació de Fibrosi Quística de la Comunitat Valenciana va rebre un xec amb eixa quantitat per part de l’organitzador de l’acte.

Cristian Arín va voler agrair “a totes aquelles empreses, els petits comerços i a l’Ajuntament de Benicarló per col·laborar i fer realitat aquest esdeveniment solidari que ha atret tanta gent durant el cap de setmana. Així mateix a l’associació Fibrosi Quística Comunitat Valenciana, al president, Pedro Pérez i la vicepresidenta, Ana Segarra, per apostar i confiar plenament amb aquest projecte”.

Article anteriorL’Ajuntament de Vinaròs aprova les retribucions dels regidors amb el beneplàcit de l’oposició
Article següentEl CN Vinaròs es proclama Campió del V Trofeu Castell Vila d’ Onda.