Inici COMARQUES Els bombers intervenen en un accident de trànsit a l’AP-7 a l’alçada...

Els bombers intervenen en un accident de trànsit a l’AP-7 a l’alçada d’Alcalà de Xivert

45

 

El Consorci de Bombers de Castelló s’ha mobilitzat a un accident de trànsit del qual s’ha rebut avís a les 06.20h del matí, i que s’ha produït en la carretera AP-7 a l’altura d’Alcalà de Xivert.

Es tractava d’un camió frigorífic articulat que transportava verdures, que ha bolcat, produint-se un incendi en el camió i derivat d’aquest un incendi de vegetació. El conductor no ha resultat atrapat encara que ha hagut de ser atès pels serveis sanitaris.

Fins allí el Consorci ha mobilitzat dues dotacions de bombers de Plana Alta i Baix Maestrat, que s’han centrat en l’incendi del camió, mentre que una unitat de bombers forestals de GVA ha extingit l’incendi de vegetació limítrof.

Les tasques d’extinció en l’incendi del camió estan sent molt costoses, ja que ha afectat tant el cap tractor com part del remolc i la càrrega. La principal dificultat radica en el fet que en focus de l’incendi es troba en el fons del remolc, per la qual cosa per a accedir a ell els bombers del Consorci Provincial han hagut de practicar inicialment unes accessos laterals i finalment han utilitzat maquinària pesant per a retirar a poc a poc la càrrega i poder continuar desenvolupant les tasques d’extinció. A aquestes hores es continua treballant en l’extinció de l’incendi d’aquest vehicle.

Article anteriorS’inicien les feines de millora i modernització del polígon industrial de les Capçades a Vinaròs
Article següentEl Consell Municipal d’Infància i Adolescència presenta els nous integrants