Inici PEÑÍSCOLA El VI Festival Peníscola negra posa el seu objectiu en el públic...

El VI Festival Peníscola negra posa el seu objectiu en el públic juvenil

157

El VI Festival Peníscola negra posa el seu objectiu en el públic juvenil

El Festival s’adapta a la nova situació i programa algunes trobades amb autors de manera virtual.

Peníscola 16-04-2021.- La Concejallía de cultura aposta un any més pel cicle de literatura negra per a joves com a base de la programació d’aquest festival de gènere negre, que arranca el pròxim 22 d’abril i l’objectiu principal del qual en la seu de Peníscola és acostar la literatura i fomentar la lectura entre els alumnes de primària i secundària, de la mà d’escriptors de primer nivell.

El dijous 22 serà l’autor Juli Cèsar Cano, creador de la saga de l’Inspector Monfort, qui dirigisca una xarrada virtual als alumnes del International School Peniscola. L’autor acaba de traure Fins i tot la mort esmente, un nou cas d’aquest inspector.
Aqueix mateix centre rebrà la visita virtual el divendres 23, dia del llibre, de l’autora Lola P Neva, que els parlarà sobre el gènere negre i sobre l’ofici d’una escriptora que es mou entre el gènere negre i l’històric. L’autora d’Albacete acaba de publicar La mort que respires.

Fins a l’IES Alfred Ayza es desplaçarà l’escriptora i investigadora històrica, Queta Ródenas, el dimecres 28 d’abril, per a parlar als alumnes i alumnes de l’institut sobre L’Assassí de la doble essa i de com la literatura pot ser una bona eina didàctica.

A més, l’IES Alfred Ayza ha participat un any més en el concurs juvenil de relats CSN, que donarà a conéixer els seus guanyadors dijous que ve 29 a Vila-real.

Article anteriorSalta del puente: “vértigo” (autoayuda)
Article següentPeñíscola retoma la actividad presencial en la Universidad Popular y la Biblioteca municipal