Inici BENICARLÓ El temporal passa de llarg

El temporal passa de llarg

635

L’Agència Estatal de Meteorologia AEMET emetia diumenge un comunicat especial sobre la influència que tindria el fenomen conegut com a DANA en la zona nord de Castelló des de dilluns a la nit fins dijous. S’esperava un nou comunicat d’emergència, que mai va arribar per a Castelló, ja que el front es desplaçava ràpidament pel mar cap als Pirineus, on va acabar de precipitar, i no es va arribar mai a l’alerta roja. Les pluges van ser més fortes només dimarts al migdia durant l’alerta taronja.

Imatges del dimecres segons VinetuSKY i AEMET

Com vam anunciar a la nostra web 7dies, l’ajuntament de Vinaròs i el de Benicarló havien efectuat labors preventives de neteja dies abans i emetien comunicats informatius.

Finalment, la ‘gota freda’ va tindre conseqüències menors, com informaven els mitjans de comunicació i preveien les agències meteorològiques. Encara així, l’ajuntament de Vinaròs va avisar en poc temps de preparació, del tancament de les classes el dimecres a la vesprada, com a mesura preventiva.

 

A Benicarló, el fort temporal va deixar diverses actuacions a la costa, amb el tall de la carretera de la Mar Xica, o talls puntuals a passos com ara la rambla de Cervera a la desembocadura amb la Mar Xica, la ratlla del Terme o el camí d’Artola amb la rambla d’Alcalà.

Galeria de fotos per Jesús Maestro, del 22 d’octubre.

A Vinaròs es van efectuar actuacions als punts conflictius i estructures mal adequades: carrers de Sant Pasqual, plaça de Sant Valent i barranc del Triador, on es va prohibir estacionar, i va entrar aigua al col·legi de NtraSra de l’Assumpció. També es van tallar alguns camins, com el de Sant Gregori, entre la carretera N-232 i el carrer Creueta, també l’avinguda Boverals, entre l’avinguda Francisco José Balada i el carrer Joan Fuster, el Camí Vell d’Alcanar, el Camí Fondo a l’altura de la Ciutat Esportiva i el pas subterrani de Maria Auxiliadora.

Encara del temporal marítim, van sortir a ‘faenar‘ cinc embarcacions pesqueres d’arrossegament i la resta es va quedar a port.

 

Galeria del dimecres 23 a Vinaròs, per Julián Zaragozà