Inici PEÑÍSCOLA El Servigroup Peníscola cau per la mínima, 2-1, davant de l’Osasuna Xota

El Servigroup Peníscola cau per la mínima, 2-1, davant de l’Osasuna Xota

204

El Servigroup Peníscola va perdre davant Osasuna Magna Xota en el seu segon partit de preparació per un ajustat de 2-1. Els del Baix Maestrat no van poder evitar la derrota, però van confirmar les seues bones sensacions després d’un partit igualat enfront d’un altre equip de Primera. Els navarresos es van avançar en el marcador en dues ocasions en la primera part, aprofitant dos errors defensius del Peníscola, mentre que Pani va anotar el gol peniscolà. En la segona meitat va haver-hi clares ocasions per als dos equips, però el marcador no es va moure.

Osasuna va tenir major control de partit des d’inici i es va avançar al minut 5 amb un gol de Dani Zurdo. El jugador local va marcar a plaer després d’una errada defensiva peniscolana, que va ser incapaç de refusar la pilota dins de l’àrea. Els de Santi Valladares van reaccionar i van entranr en el partit, amb les primeres aproximacions a la porteria d’Asier. No obstant això, el gol no va arribar fins al 15, quan Pani va anotar el 1-1 després d’una jugada d’estratègia.

Els peniscolans no van poder mantenir l’empat fins al descans i al minut 17, Rocha va aprofitar un altre error defensiu per a posar el 2-1. En l’inici de la segona part, el Peníscola va tenir clares ocasions per a empatar, però la falta d’encert i les intervencions d’Asier van evitar un possible 2-2. Xota també va tenir les seues opcions a la contra, encara que Mati Starna també es va mostrar molt segur sota pals.

En els minuts finals, els de la Ciutat en la Mar van tornar a pujar el ritme i van intentar de nou trobar el gol de l’empat, però sense èxit. Asier va aparèixer de nou amb diverses parades de mèrit i la victòria es va quedar a Pamplona.

El Peníscola perd així el seu primer partit de pretemporada, però més enllà del resultat, torna a competir-li de tu a tu a un Primera com el passat dia 15 quan va vèncer per 10-2 al Llevant. El dissabte a les 20.00 h, nou amistós a casa contra el filial del Barça, rival dels peniscolans en la 2a Federació Futsal.