Inici BENICARLÓ El programa de formació “Et Formem´´, s’amplia 1 any

El programa de formació “Et Formem´´, s’amplia 1 any

539

Els alumnes del taller d’ocupació «Et Formem» ampliaran la seua formació durant un any més i podran obtenir el nivell 2 del Certificat de Professionalitat d’Operacions Auxiliars de Servicis Administratius i Generals. Aquesta continuïtat serà possible gràcies a la subvenció del Servef i el Fons Social Europeu.

La Regidoria de Promoció Econòmica ha confirmat que el taller d’ocupació «Et Formem», que ha finalitzat una primera etapa de quatre mesos, s’allargarà durant un any més, durant el qual els 10 alumnes treballadors ampliaran i reforçaran la seua formació en matèria administrativa. L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, han visitat les instal·lacions on s’està impartint el taller, on han reiterat l’interés i l’esforç de l’Ajuntament en aquest tipus de programes que suposen una oportunitat d’inserció laboral per a persones aturades de llarga durada. L’alcaldessa i el regidor han animat els participants a «continuar pel camí de la formació i el reciclatge professional com a via per a millorar la seua ocupabilitat».

En aquesta segona etapa, el taller d’ocupació comptarà amb els mateixos alumnes treballadors, que podran obtenir el nivell 2 del Certificat de Professionalitat d’Operacions Auxiliars de Servicis Administratius i Generals. El taller compta també amb una directora i un docent, encarregat d’impartir els continguts teòrics relacionats amb tècniques de recepció, gravació de dades, gestió d’arxius, ofimàtica i llengua estrangera.

Les 1.920 hores de formació inclouran les pràctiques no professionals, que es realitzaran a la Biblioteca i l’Arxiu Municipal. A més, els alumnes continuaran amb les visites als comerços de la ciutat per tal d’avançar en l’actualització de la Guia Comercial Local, un dels projectes que es van encetar durant la primera etapa del taller.

Durant els quatre mesos de la primera etapa, els 10 alumnes han rebut formació teòrica i han realitzat pràctiques que els han valgut per obtindre el nivell 1 del Certificat de Professionalitat d’Operacions Auxiliars de Servicis Administratius i Generals.

El taller d’ocupació «Et Formem» està cofinançat pel Fons Social Europeu i per la Generalitat Valenciana a través del Servef, amb una subvenció de 64.843,20 euros que es va destinar a la primera part del taller i amb 199.830 euros per a la segona part.

Article anterior(Avanç) Estefania López compleix 103 anys
Article següentbenicarló vol ficar en marxa, el Consell Local de Joventut