Inici BENICARLÓ benicarló vol ficar en marxa, el Consell Local de Joventut

benicarló vol ficar en marxa, el Consell Local de Joventut

337

La Regidoria de Joventut es troba en contacte constant amb el Consell Valencià de la Joventut per tal de guiar i oferir les eines necessàries al col·lectiu juvenil de Benicarló per poder crear el Consell Local de Joventut (CLJ). La plataforma servirà com a punt de trobada, espai de debat i aglutinadora de demandes juvenils.

La regidora de Joventut, Susana Pérez, s’ha reunit amb el Consell Valencià de la Joventut per a avançar en la creació del CLJ a Benicarló. L’òrgan servirà com a punt de trobada, actuarà com a espai de debat i permetrà aglutinar i traslladar a les administracions de manera directa les demandes de la societat juvenil.

Ja fa dos anys, representants del Consell Valencià de la Joventut van participar en una primera xarrada a Benicarló en la qual van informar les associacions locals sobre els requisits necessaris per tal de crear el CLJ (ser entitat juvenil o tenir una secció juvenil recollida en els estatuts). En la jornada van participar 21 associacions, algunes de les quals ja es troben realitzant els tràmits per complir amb els requisits demandats per poder crear el CLJ.

Pérez ha remarcat que «és important teixir i mantindre bones sinergies amb òrgans de representació de la joventut tan importants com el Consell Valencià de la Joventut per tal de dirigir, crear i fomentar unes polítiques de joventut correctes, reals i necessàries». «Continuarem treballant per a aconseguir els nostres objectius», ha finalitzat la regidora.

A banda del CLJ, a la reunió també es van tractar diferents temes relatius a la joventut, com són l’oferta formativa, el foment de l’associacionisme juvenil, el suport al teixit associatiu, l’oci juvenil i l’assessorament i la informació que es dóna a la joventut.

Article anteriorEl programa de formació “Et Formem´´, s’amplia 1 any
Article següentRamónrovira, mantenedor de las fiestas de Peñíscola 2018