Inici BENICARLÓ El pàrquing del costat del Mercat de Benicarló estarà enllestit després de...

El pàrquing del costat del Mercat de Benicarló estarà enllestit després de Setmana Santa

138

Actualment s’està soterrant el cablejat de telecomunicacions i es prepara la cimentació dels bàculs que il·luminaran l’aparcament. L’última fase de les obres començarà la setmana del 17 d’abril

Les obres del pàrquing del Mercat avancen a bon ritme i aquesta setmana els treballs se centren en el soterrament del cablejat elèctric i de telecomunicacions que fins ara transcorria subjecte al mur perimetral que es va enderrocar.

També s’està treballant en la cimentació dels bàculs que dotaran d’il·luminació els més de 1.500 metres quadrats del solar i en l’escocell que protegirà la palmera monumental que es troba enmig de la parcel·la.

Una vegada finalitzats aquests treballs, està previst que la setmana del 17 d’abril s’inicie l’asfaltat del pàrquing i, finalment, la pintura vial.

En total, aquest pàrquing ubicat en ple centre urbà de Benicarló tindrà cabuda per a 66 vehicles i suposarà eliminar el tràfic rodat de l’entorn del Mercat per donar un major protagonisme als vianants.

Les 66 places s’incorporaran al sistema d’estacionament regulat per tal d’afavorir la rotació de vehicles i s’afegiran a les del pàrquing de la plaça de la Constitució i la zona blava dels carrers de Joan Carles I, Colon i Francisco Pizarro.

Sumant aquest nou aparcament al de la plaça de la Constitució i el de la plaça de Mossén Tomás, el centre de Benicarló comptarà en breu amb tres pàrquings que donaran servei al veïnat de la zona i facilitaran la compra al comerç del centre de la ciutat. A més, en breu caldrà afegir també les 230 noves places d’aparcament que s’habilitaran als voltants del Centre de Salut.

Article anterior7dies participa en el Foum Arrels en directe
Article següentPeníscola preveu una ocupació hotelera del 85% durant la Setmana Santa