Inici BENICARLÓ El Mucbe tanca l’any 2018 amb record històric de visitants

El Mucbe tanca l’any 2018 amb record històric de visitants

329

El Mucbe ha registrat un total de 31.343 visites durant l’any 2018. Es tracta d’una xifra amb rècord històric, resultat de les ajudes econòmiques de la Generalitat, les millores i la intensa programació que ha oferit el Mucbe des que va ser inclòs dins de la Xarxa de Museus de la Generalitat, el juliol de 2017. Així, els mesos en els quals més visites es van registrar van ser març (amb motiu de la Setmana Santa, les Falles i l’exhibició del ninot indultat), maig (mes protagonitzat per l’exposició «Blasco Ibáñez i el rostre de les lletres», que va rebre 7.756 visitants) o juliol (amb l’exposició de «Salvador Dalí. Obra gràfica» en què es van registrar uns 3.800 visitants).

Els visitants procedeixen principalment de tota la comarca del Baix Maestrat, així com d’altres comunitats autònomes com Aragó, País Basc, Madrid, Catalunya i alguns de països estrangers. Així també des del museu valoren molt positivament la bona acollida que han tingut els tallers didàctics promoguts des del museu com els d’art modern i contemporani entre març i maig o els de dones artistes durant els mesos finals de l’any.
En l’actualitat, el Mucbe està treballant en la reorientació del seu funcionament i gestió per poder aconseguir la «Q» de Qualitat Turística que atorgarà l’Agència Valenciana del Turisme el 2019 als museus que complisquen els requisits d’orientació turística d’acord amb la nova norma nacional de qualitat turística per a museus.
Les previsions per a aquest 2019 apunten a superar o mantenir les xifres del 2018.

Article anteriorEl Maestrat en floració (galeria)
Article següent730.000€ del fons EDUSI per a la creació del Centre d’Inspiració Turística Vinaròs-Maestrat