Inici PREMSA VALENCIANA 730.000€ del fons EDUSI per a la creació del Centre d’Inspiració Turística...

730.000€ del fons EDUSI per a la creació del Centre d’Inspiració Turística Vinaròs-Maestrat

309

El Govern Municipal va rebre ahir la confirmació del Decret de Selecció d’Operacions DECA del fons EDUSI que permetrà destinar una part, d’aquesta subvenció de la Unió Europea, per a la creació del Centre d’Inspiració Turística Vinaròs-Maestrat. En concret l’Ajuntament comptarà amb un pressupost de 737.179,50€ per transformar l’antic edifici de la cooperativa dels pescadors, ubicat al port, en el nou punt de referència turístic de la comarca.

El regidor de Promoció de l’Activitat Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Domènec Fontanet, ha indicat que “per a aquest any es destinaran 40.000€ per a la redacció del projecte bàsic de rehabilitació i equipament de l’edifici. Al 2020 es farà la major inversió amb 652.179,50€ per executar les obres d’adequació de l’antiga cooperativa, mentre que la resta dels diners, 45.000€, seran per a la creació de campanyes de màrqueting per a promocionar el Centre d’Inspiració Turística Vinaròs-Maestrat.

Fontanet ha insistit que l’objectiu és crear un punt de referència a la comarca amb informació de tots els recursos turístics de Vinaròs i el Maestrat per tal de donar a conèixer als visitants totes les possibilitats que pot oferir el nostre territori amb la seva gastronomia, patrimoni i cultura única. En aquest sentit, remarcava que “es tracta d’un projecte molt il·lusionant que no només beneficiarà a Vinaròs, sinó que també serà positiu per als visitants i tota la resta de la comarca”.

CONTACTE:

Article anteriorEl Mucbe tanca l’any 2018 amb record històric de visitants
Article següentHa començat l’enderrocament del Pont Roig