Inici BENICARLÓ El Mucbe s’endinsa en el món actual de tres dones artistes amb...

El Mucbe s’endinsa en el món actual de tres dones artistes amb una exposició col·lectiva

362

Rosa Soriano, Isabel Serrano i Sònia Eva Domènech mostren en «Parir un nou món» els seus últims treballs, marcats per l’època de confinament i per les mesures extraordinàries per la covid-19. L’exposició es pot veure fins a l’11 d’abril.

El Mucbe acull des d’avui l’exposició col·lectiva de Rosa Soriano, Isabel Serrano i Sònia Eva Domènech «Parir un nou món». La mostra és un conjunt de treballs que les tres artistes han elaborat en els últims temps, per la qual cosa estan molt marcats pel confinament i les mesures extraordinàries per la covid-19.

El regidor de Cultura, Pedro Manchón, i les tres artistes han inaugurat avui la mostra, que s’emmarca dins de la programació que l’Ajuntament ha preparat al voltant del Dia Internacional de les Dones. Manchón ha destacat la qualitat de l’exposició «amb obres que són eminentment pictòriques però també hi ha escultures i és molt versàtil, i el fet que el treball siga a sis mans encara l’enriqueix més».

Les tres artistes s’han mostrat molt contentes de l’exposició, i encara més perquè la mostra forma part de la programació al voltant del Dia Internacional de les Dones. També han remarcat que el projecte va començar fa ara un any, però el confinament va esdevindre un actor inesperat i, a la vegada, va convertir-se en un ingredient bàsic.

Rosa Soriano ha manifestat que «el confinament m’ha donat l’oportunitat de recuperar idees i projectes que estaven parats, i encara que l’obra que faig no és figurativa, des de l’abstracció he plasmat els sentiments i les sensacions del confinament».

Per la seua part, Sònia Eva Domènech ha explicat que «la meua obra és una reflexió dels ritmes naturals de la terra i de la dona que està a la muntanya, a través de la pintura tribal, i he jugat amb la contraposició de les icones mediàtiques, representades per les sabates de tacó i els pintallavis, per a fer que l’espectador reflexione sobre què és la bellesa interior i la bellesa exterior».

L’exposició es pot visitar al Mucbe fins a l’11 d’abril. Fotos: Julián Zaragozà.

Article anterior6 empreses es presenten per a portar el bar de l’ermita
Article següentL’ajuntament de Vinaròs es pinta de violeta