Inici VINARÒS 6 empreses es presenten per a portar el bar de l’ermita

6 empreses es presenten per a portar el bar de l’ermita

330

N. de P. / Fotos: Julián Zaragozà

Durant les properes setmanes els tècnics municipals valoraran les propostes per escollir la que millor s’adapte a les condicions

L’Ajuntament de Vinaròs informa que sis empreses han aportat les seues ofertes per a l’explotació del servei del bar de l’ermita. Recordem que la licitació es va publicar per part de la regidoria de Transició Ecològica a la Plataforma de Contractació del Sector Públic de l’Estat, el passat mes de febrer, per a poder presentar les ofertes de forma telemàtica.

Pel que fa a les condicions del contracte, s’inclou el manteniment i neteja del recinte de la plaça de l’ermita, així com la utilització de les cavallerisses per a esdeveniments. D’altra banda, cal assenyalar també que un dels aspectes més importants de la contractació serà l’organització d’activitats culturals i de conscienciació mediambientals per ajudar a dinamitzar l’ermita i conservar el paratge natural.

El regidor de Transició Ecològica, Hugo Romero, s’ha mostrat molt satisfet per la presentació de les sis ofertes a la licitació. Segons indicava “és satisfactori veure l’interés que ha despertat entre el sector de l’hostaleria aquest procés per explotar el servei de bar en un espai tan emblemàtic com és l’ermita”.