Inici VINARÒS El Govern Central sotmet a informació pública el projecte de rehabilitació de...

El Govern Central sotmet a informació pública el projecte de rehabilitació de l’antiga N-340

186

El projecte es pot consultar al Butlletí Oficial de la Província de Castelló perquè les persones que ho consideren oportú puguen presentar al·legacions

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana avança amb les tramitacions del projecte d’humanització de l’antiga N-340, al seu pas per Vinaròs, amb la seua exposició pública al Butlletí Oficial de la Província de Castelló, BOP.

Recordem que les obres estan valorades en 7,58 milions d’euros per humanitzar la via amb el reasfaltat de 3,6Km de carretera, la millora de la seguretat viària amb la construcció d’una primera fase de tres rotondes a l’accés del Portal del Mediterrani, accés al polígon industrial de les Capçades i a l’avinguda de Barcelona.

D’altra banda, també es farà la millora de la il·luminació de tota la via i la creació d’un carril per a bicis i vianants, amb una separació enjardinada d’1,3 metres del traçat per on circulen els vehicles. El projecte també inclou la millora de l’asfalt en la N-232 i N-238 des de la ciutat fins a la nova variant de la N-340.

El regidor d’Urbanisme, Juan José Borràs, ha assenyalat que “totes aquestes obres ajudaran a dignificar la carretera i sobretot oferiran una major seguretat viària”. En aquest sentit, agraïa el feina dels tècnics municipals i la bona disposició de la Demarcació de Carreteres per fer possible el projecte.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha destacat que “l’exposició pública del projecte és una bona notícia perquè demostra el compromís del Govern Central per continuar endavant amb la humanització de l’antiga N-340”. Segons indicava “les obres permetran donar resposta al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible per convertir la carretera en un bulevard que s’integre amb el municipi i sobretot oferisca una major seguretat viària”.