Inici VINARÒS Carreteres asfalta a Vinaròs el tram de Verdera i del Triador de...

Carreteres asfalta a Vinaròs el tram de Verdera i del Triador de l’antiga N-340

293

Les feines han consistit en la neteja del paviment i l’aplicació d’una nova capa d’asfalt, a més d’instal·lar tanques de seguretat als laterals de la zona del Triador

L’Ajuntament informa que Carreteres ha atès les demandes de millora de l’asfalt de l’antiga N-340 i ahir mateix va realitzar l’asfalt del tram de Verdera. En concret va adequar un quilòmetre de paviment des de la rotonda del carrer de la Mare de Déu del Pilar direcció sud. L’empresa encarregada de les obres ha sigut Becsa, amb una inversió de 40.000€ finançada per la Demarcació de Carreteres.

D’altra banda, avui mateix també s’han posat en marxa les obres de millora de l’asfalt al tram de la N-340a que passa pel barranc del Triador. Les feines consisteixen en la neteja del paviment i l’aplicació d’una nova capa d’asfalt, unes tasques que es preveu que finalitzen al llarg de la jornada.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha destacat que aquestes dues intervencions eren necessàries per tal d’oferir una carretera més segura per a les centenars de persones que cada dia circulen pel vial. En aquest sentit, agraïa les feines i sobretot la bona disposició de la Demarcació de Carreteres per atendre les demandes de l’Ajuntament.

Portal del Mediterrani

Alsina assenyalava que “des de l’Ajuntament continuarem reivindicant la construcció d’una rotonda provisional per entrar al centre comercial del Portal del Mediterrani, amb la finalitat d’oferir una major seguretat viària als conductors, mentre no s’executa la rotonda definitiva”.  Segons insistia es tracta d’una actuació prioritària que cal executar abans de les obres definitives que posarà en marxa el Ministeri de Transports.