Inici PREMSA VALENCIANA El Club Natació Vinaròs denuncia la difícil situació en la que es...

El Club Natació Vinaròs denuncia la difícil situació en la que es troba

1537

La empresa gestora anuncia una pujada de preu a unes instal·lacions que consideren “obsoletes” i el club valora si es queda o marxa a Alcanar

 

 El president del Club Natació Vinaròs, Manuel Ramírez, i l’entrenador del club, Albert Delmonte, han comparegut este matí públicament per explicar la difícil situación en la qual es troba l’entitat al no saber encara si van a seguir entrenant en la piscina de Vinaròs, que gestiona una empresa privada, o decideixen fer-ho a Alcanar.
Des del Club es considera que es porta anys denunciant que la piscina està “obsoleta”, però que s’ha arribat en aquests moments a una situació “insuportable”, després d’haver-los plantejat l’empresa gestora de la piscina un augment del 15% en la quota anual i no estar les actuals instal·lacions en les condicions idònies per entrenar. Per això, s’està valorant seriosament si continuen fent-ho a Vinaròs o ho fan en les instal·lacions d’Alcanar, que són públiques, més modernes i a millors preus, però amb el desavantatge que es troben a 10 km. Indiquen que el recinte té problemes d’humitat, de temperatura de l’aigua, i que en lloc de tenir sis carrils, l’empresa gestora els va augmentar a set i resulten estrets, i tampoc no se’ls permet als nedadors del club utilitzar el gimnàs. També lamenten que el preu que es demana és massa elevat i que els horaris d’entrenament que se’ls proposa són massa tarda, havent-hi nedadors que arriben a casa a hores intempestives i als quals els resulta difícil compaginar l’esport amb els estudis.
“En aquesta situació, el club no és viable a tots els nivells i per això estem valorant altres possibilitats per poder continuar”, va explicar Ramírez.
Dilluns hi ha convocada una assemblea per decidir si continuen a Vinaròs o marxen a entrenar Alcanar.
Des del Club no es donen encara per tancades les negociacions i agraeixen el suport de l’Ajuntament de Vinaròs en les mateixes.
Actualment els nedadors del club entrenen en la piscina del Club de Tennis de la localitat, però serà mentre duri el bon temps, ja que és una piscina descoberta.

“Demanem tan sol unes condicions dignes d’entrenament, a nivell de salut, tècnic i també i a nivell econòmic. Hi ha clubs de la província i la Comunitat que paguen uns 5 o 6 euros per hora i carril, i nosaltres n’estem pagant 15”, va assenyalar per la seva banda Delmonte, que va considerar que “és una situació que s’arrossega des de fa temps i creiem que ha de canviar”.
Delmonte també va demanar a la fundació propietària de les instal·lacions “que ajudi al club a parlar amb l’empresa gestora”.
Finalment, van demanar als polítics locals que facin l’esforç d’intentar construir una piscina municipal.