Inici PREMSA VALENCIANA Avanç exclusiu ‘Santos emplaçat’

Avanç exclusiu ‘Santos emplaçat’

861

Divendres 28, l’Ajuntament de Vinaròs, la Fundació Caixa Vinaròs, la Societat Musical L’Aliança i l’UJI s’han unit per a rendir un espectacular homenatge al músic i compositor vinarossenc més internacional, Carles Santos a la plaça de bous de Vinaròs.

L’acte, com va explicar el regidor de Cultura Marc Albella «era un deute que tenia Vinaròs amb l’artista» i va ser un èxit d’aforament, ja que es van exhaurir les places.

Per la seua banda, el director de la Societat Musical L’Aliança, José Ramón *Renovell, subratllà que és el músic més representatiu de la ciutat i això feia l’acte més emotiu. «Amb Carles Santos ja havíem col·laborat en diferents actuacions, com en els actes commemoratius de 1812 a Madrid, entre altres». Tota la música que es va tocar era de Santos. «Es va dividir en tres parts, amb peces de la seua obra Belmonte i del pasdoble Sevilla, així com la que va compondre per a l’atorgament del guardó Alè Vinarossenc tal com ell la va concebre», va explicar Renovell.

Per part de la Fundació Caixa Vinaròs, la seua coordinadora, Nati Romeu, indicà ques’havia preparat des de fa ja mesos», perquè pretenen que siga «el més Sants possible», i per a açò han hagut de submergir-se «en el seu món i cercar gent que haja col·laborat amb ell durant molt temps perquè participen en aquesta convocatòria», argumenta. Entre elles està l’actor Pep Cortés o el ballarí Toni Jodar.

Com ès habitual, trobareu un reportatge especial al pròxim 7dies actualitat de Vinaròs