Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT El clàssic torneig d’estiu de futbol sala de Càlig s’ajorna a 2021

El clàssic torneig d’estiu de futbol sala de Càlig s’ajorna a 2021

357

La lluita per evitar contagis de COVID 19 i per preservar la salut fa que s’ajorne el torneig, que ha registrat una gran afluència de públic en passades edicions.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Càlig i el Càlig Club de Futbol, organitzadors del Torneig d’Estiu de Futbol Sala de la localitat, han acordat de manera conjunta traslladar la celebració de la novena edició, corresponent a l’any actual, a 2021. La meditada decisió s’ha pres atenent a l’actual situació d’alarma sanitària i social, arran la incidència de la pandèmia de COVID 19 que es viu en el nostre país.

 

I és que, com ha passat en anys anteriors, el Torneig s’ha convertit en tot un reclam estival per als amants del futbol sala, que acudien de tota la comarca per gaudir durant les nits d’estiu del mesos de juny i juliol a les competicions que confrontaven equips de Càlig i de moltes poblacions dels voltants. L’any passat, quan es va celebrar la VIII edició de la cita, es van inscriure fins a 11 equips, amb més de 120 participants en este clàssic esportiu comarcal. Per tal d’evitar aglomeracions i vetllar per la salut de participants i aficionats, els organitzadors s’han decantat per evitar riscos i ajornar la celebració de l’esdeveniment fins el proper any.

 

El Torneig de Futbol Sala porta vuit anys en el calendari esportiu i social de Càlig, i es troba plenament consolidat, tal i com demostren les xifres d’inscripcions i aficionats que el disfruten. S’ha convertit en un clàssic en la població i esdevé una de les activitats més atractives de la temporada. El campionat va repartir l’any passat 1.250 euros entre els tres guanyadors, a més de lliurar trofeus al màxim golejador i per al millor porter, i dedicar una competició per a equips infantils.

Article anterior15.339 mascaretes ha repartit Benicarló en 8 dies
Article següent#AmarVinaròs la campanya de promoció turística de Vinaròs