Inici BENICARLÓ 15.339 mascaretes ha repartit Benicarló en 8 dies

15.339 mascaretes ha repartit Benicarló en 8 dies

259

El repartiment s’ha dut a terme en 5 espais distribuïts per diferents zones de la ciutat. Els pròxims dies s’anunciarà el repartiment de mascaretes per a la població infantil.

L’Ajuntament de Benicarló ha finalitzat el repartiment de mascaretes per a la població adulta amb un total de 15.339 mascaretes repartides entre 6.882 vivendes. La distribució s’ha dut a terme al llarg de 8 dies hàbils (entre l’1 i el 10 de juny) en cinc espais municipals: el Mercat, el Mucbe, la Cambra Agrària, la Biblioteca i la Brigada d’Obres i Serveis.

Durant els dos primers dies es va concentrar el gruix del repartiment, amb 8.637 mascaretes repartides (56,3%), mentre que els punts de recollida que més mascaretes han distribuït han estat el Mercat (5.527 mascaretes – 36%), la Cambra Agrària (3.819 – 24%) i el Mucbe (3.338 – 21%).

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha fet un balanç «molt positiu» del repartiment i ha destacat l’aplicació informàtica dissenyada des del Departament de Serveis Informàtics de l’Ajuntament, «que ens ha permés fer el repartiment amb gran rapidesa i eficàcia i controlant en tot moment i en temps real el ritme del repartiment, de manera que hem pogut portar més mascaretes allà on se n’estaven repartint més o redistribuir el personal en funció del volum de mascaretes repartides».

Xaro Miralles ha anunciat que «ara que hem comprovat l’eficàcia del sistema, ja podem anunciar que a partir de la setmana que ve començarem el repartiment de mascaretes per a la població infantil (de 3 a 14 anys)». L’alcaldessa ha dit que «en breu comunicarem els dies i llocs concrets on es farà aquest nou repartiment de mascaretes».

Article anteriorNo hem parat… per tal d’estar en forma amb tu
Article següentEl clàssic torneig d’estiu de futbol sala de Càlig s’ajorna a 2021