Inici BENICARLÓ El cicle de teatre de Primavera a Benicarló suma 1.600 espectadors

El cicle de teatre de Primavera a Benicarló suma 1.600 espectadors

467

Els quatre espectacles programats dins del Cicle de Teatre de Primavera han esgotat les entrades i han consolidat l’aposta teatral de la Regidoria de Cultura. Una aposta que enguany ha portat noms com Carmen Machi, Fernando Guillén Cuervo, Josep Manel Casany, Ximo Solano o la companyia argentina Mika Project.

El passat divendres 1 de juny va finalitzar el Cicle de Teatre de Primavera de la mateixa manera que havia començat: amb el cartell d’entrades esgotades. Els quatre espectacles programats han sumat un total de 1.600 espectadors, una xifra que confirma la consolidació del cicle i l’interés del públic pel teatre professional i de qualitat.

«Cronología de las bestias», amb Carmen Machi al capdavant del cartell, «Oleanna», amb Fernando Guillén Cuervo i Natalia Sánchez, i «Hamlet canalla», amb Josep Manel Casany i el benicarlando Ximo Solano, van esgotar les entrades. I el clàssic «Othelo», reinterpretat per la companyia argentina Mika Project, ha estat una de les sorpreses més grates de la temporada. Cal destacar, a més, que els 200 abonaments que es van posar a la venda es van esgotar en menys de tres hores.

El resultat és que el Cicle de Teatre de Primavera ha deixat al públic, tant de Benicarló com de les poblacions veïnes, amb més ganes de teatre. És per això que la Regidoria de Cultura ja està treballant en el disseny de la propera temporada, que comptarà amb un nivell de qualitat igual o superior i amb importants noms de l’escena actual.