Inici BENICARLÓ El Centre Geriàtric redueix els positius a 4 i al Collet continuen...

El Centre Geriàtric redueix els positius a 4 i al Collet continuen actius 19 casos

395

Dels 4 residents positius del Geriàtric, 2 estan a la Residència i els altres 2 a l’hospital, on evolucionen favorablement. Dels 19 residents positius de la Residència El Collet, 17 estan al Centre i 2 a l’hospital, en evolució favorable.

La presidenta de l’Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats (OACSE), Gemma Cerdá, ha informat que «a data d’avui divendres, 4 de desembre, podem confirmar que queden 4 residents positius al Centre Geriàtric, 2 a la residència i 2 a l’hospital, on evolucionen favorablement».

Respecte dels treballadors de baixa per covid19, la presidenta ha dit que «tots tenen l’alta mèdica excepte 2 que estan a l’espera dels resultats concloents de les proves».

Pel que fa a la Residència El Collet, continuen actius 19 casos de residents, dels quals 2 estan hospitalitzats tot i que evolucionen favorablement. La resta continuen al centre amb simptomatologia lleu. Els treballadors positius en són 11 actualment. L’OACSE ja ha cobert les baixes de 8 d’ells i «ara mateix treballem per a cobrir 2 llocs més durant el cap de setmana», ha assenyalat la presidenta.

Gemma Cerdá ha reiterat el seu «agraïment a la tasca que està realitzant el personal treballador dels dos centres» i el seu suport a les famílies, «que estan informades en tot moment de les novetats que es van produint».

Durant la propera setmana, Salut Pública continuarà realitzant controls protocol·laris. Dimecres 9 hi ha previst un cribratge a tots els residents i treballadors de la Residència El Collet i per al dijous 10 una serologia al Centre Geriàtric.

Article anteriorPeñíscola inaugura su Mercado Navideño en la Plaza Santa María
Article següentEntrevista a l’associació ‘Benicarló Bars i Cafeteries’