Inici COMARQUES El Centre Comercial de Vinaròs augmenta les vendes un 35% en 2021...

El Centre Comercial de Vinaròs augmenta les vendes un 35% en 2021 i se superen les visites del 2019

621


El parc comercial Portal Mediterrani situat a Vinaròs (Castelló) ha completat en els últims mesos la comercialització de la seua SBA després de la seua renovació amb la incorporació de les marques Pepco i MGI. A més, ha aconseguit superar els efectes de la pandèmia tancant 2021 amb un creixement de vendes de més del 35% respecte a l’any anterior i superant les xifres d’afluències dels anys 2018 i 2019. La companyia Mitiska REIM, propietaris del parc des de l’any 2016, a més de millorar el mix comercial, està a punt de completar el canvi de la imatge exterior del parc amb la qual culmina el reposicionament i actualització d’aquest espai comercial que es va iniciar en 2017 amb la reforma de la façana i el canvi d’il·luminació a led. Per a la comercialització i gestió de Parc Mediterrani Mitiska s’ha recolzat en Quick Expansió.

El creixement de les vendes en 2021 ha sigut d’un 35% respecte a les experimentades durant l’any anterior però també s’han superat les realitzades en 2019 en un 22% pel que es pot afirmar que el parc comercial ha superat l’impacte de la pandèmia i es posiciona com un dels focus de comerç més actius de la província de Castelló. En paral·lel a les vendes també s’ha produït un creixement important en les afluències arribant el mes de desembre a superar en un 43,16% les registrades en el mateix mes de l’any anterior. Cal destacar que les afluències no sols han sigut superiors a les de 2020 sinó que també han crescut respecte als anys 2019 i 2018, la qual cosa suposa que en els últims quatre mesos de l’any passat s’ha batut el rècord de visites al parc comercial des que al gener de 2018 s’instal·lara el sistema de comptatge.

Segons afirma Anna Panosa, directora de desenvolupament internacional de Mitiska REIM “Hem fet un gran esforç a gestionar de manera activa el nostre parc comercial amb l’objectiu de reposicionar-lo després de l’impacte de la pandèmia i estem orgullós del reeixit i de manera especial d’haver aconseguit incorporar noves ensenyes que complementen l’oferta comercial de Vinaròs. La nostra major satisfacció és comprovar l’excel·lent resposta del públic”. Panosa també considera que “amb això es posa de manifest el caràcter resilient dels parcs comercials, un format que s’ha vist reforçat amb la demanda d’espais per part dels operadors comercials”.

La companyia continua treballant en la cerca de noves oportunitats en la Península Ibèrica i a més de la inauguració el passat estiu d’un nou parc comercial a Còrdova, Els Patis de Azahara, en el transcurs de 2024 està previst que òbriga les seues portes Nova Vila Retail Park en la localitat portuguesa de Portimão.