Inici PREMSA VALENCIANA El carril lúdic esportiu obri el seu 1er tram

El carril lúdic esportiu obri el seu 1er tram

448

L’empresa encarregada de les feines ha donat per enllestides les obres amb la construcció d’un nou pont i la creació de dues rotondes d’accés, a més d’un carril per a vianants i bicicletes perquè puguen practicar l’esport de forma segura.

Aquest matí l’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina i el regidor d’Urbanisme, José Chaler, han fet una visita al carril lúdic esportiu per anunciar que ja s’ha obert a la circulació de vehicles el primer tram del projecte. Recordem que aquest lot va des de el pont romà fins a l’encreuament de Dos Vilas i ha comptat amb un pressupost de 950.000€ del total dels 2,3 milions d’euros provinents del Pla Confiança.

Galeria: Julián Zaragozà

Les feines han consistit en l’enderroc de l’antic pont ferroviari per construir un nou més ampli i elevat per evitar l’acumulació de l’aigua en cas de riuada, a més de dues rotondes d’accés pels dos extrems. Així mateix, també s’ha adequat la carretera, que va pel costat del riu, amb un carril per a vianants i bicicletes, perquè els usuaris puguen practicar l’esport amb més seguretat. Cal destacar que ara el vial serà només d’un sol sentit de pujada cap a l’ermita.

L’alcalde Alsina ha comentat que “amb aquestes feines es dona per finalitzat el primer lot del carril lúdic amb l’execució de totes les feines abans del 31 de juny, tal com estava previst en el plec de condicions”. Pel que fa a la segona fase, ha indicat que “l’empresa adjudicatària, un cop acceptada l’oferta, va sol·licitar fer una modificació de contracte que no s’ajustava al plec de condicions del la licitació, així que es va recórrer al Consell Jurídic Consultiu, que ha donat la raó a l’Ajuntament i ara es tornarà a licitar el segon lot”.

Per la seva banda, el regidor Chaler, ha explicat que “ara la carretera, des del pont romà fins a Dos Vilas, serà només d’un sol sentit de pujada, mentre que la baixada es podrà realitzar pel vial principal tal com s’ha fet fins ara o bé des de la banda del polígon industrial de la carretera d’Ulldecona”. En relació al segon lot de les obres ha indicat que s’ha pressupostat en 1,2 milions d’euros i va des de l’encreuament Dos Vilas fins al pont de l’ermita, que passarà a ser d’ús exclusiu per a vianants i bicicletes, mentre que els vehicles circularan pel nou que es construirà.

Article anteriorLa Torre de Càlig mostra la seua restauració a 300 veïns i visitants
Article següentSant Mateu Medieval 2019