Inici VINARÒS El 8 d’agost “la Festa del Llagostí” a Vinaròs

El 8 d’agost “la Festa del Llagostí” a Vinaròs

615

La plaça Espanya es tornarà a convertir en l’escenari d’aquesta vetllada, on les persones que s’apropen podran gaudir d’una degustació de llagostins i cocs típics vinarossencs.

Aquest matí el regidor de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, Marc Albella, ha presentat una nova edició de la Festa del Llagostí per al proper dijous 8 d’agost. Una vegada més s’ha preparat una vetllada molt especial gràcies a la feina de l’Associació Hostalers de Vinaròs i a l’Associació de Pastissers, que seran els encarregats de cuinar els llagostins i elaborar cocs tradicionals.

Albella ha destacat que “s’han creat diferents tiquets de degustació per adaptar-se a tots els gustos i totes les demandes dels comensals”. En primer lloc hi ha els vals per a sis persones per 85€, que inclou una safata amb un quilo de llagostins i degustació de cocs, a més de les postres especials que han preparat els pastissers, tot maridat amb una ampolla de cava i coberts inclosos.

En segon lloc hi ha el tiquet per a tres persones, Albella ha assenyalat que després de l’èxit de l’any passat, enguany s’ha tornar a crear. En aquest cas el preu és de 45€ i està pensat per a tres comensals amb una safata amb mig quilo de llagostins, cocs, postres, ampolla de cava i coberts. D’altra banda, també hi ha el tiquet de 5€ amb degustació de cocs, postres i cava, així com la tapa de llagostí per tan sols 2€ amb copa inclosa.

L’adquisició dels tiquets es podrà fer a partir de demà divendres a l’Oficina d’Informació i Turisme ubicada al passeig de Colom.

La vetllada serà a partir de les 22h i comptarà amb música d’orquestra per amenitzar l’ambient, que després s’allargarà fins la matinada amb ball popular. Albella ha animat a tots els veïns a gaudir d’aquesta nova edició de la Festa del Llagostí per degustar el producte estrella de la localitat, a més dels cocs típics vinarossencs.

Per acabar el regidor ha anunciat que s’està estudiant amb els hostalers, pastissers i tècnics de Turisme la possibilitat de canviar el format de la Festa del Llagostí, així també com les jornades i el concurs de cuina, per tal donar-li un nou impuls que ajude a promocionar la gastronomia local.

Article anteriorSant Jordi en Festes Majors (2ª part)
Article següent25.000 euros per a la promoció del valencià a Benicarló