Inici BENICARLÓ Dos diàlegs amb referents del periodisme i la ciència protagonitzaran l’avantsala dels...

Dos diàlegs amb referents del periodisme i la ciència protagonitzaran l’avantsala dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló

220

Manolo Milián Mestre, Antoni Bassas, Jaume Barberà i Sergi Querol conversaran en un acte obert al públic entorn de temes d’actualitat política, social i científica. La cita serà dissabte 24 de novembre a les 17.00 hores a la Fundació Caixa Benicarló.

El lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló, que tindrà lloc el proper 24 de novembre, comptarà amb una cita prèvia d’excepció: dos diàlegs protagonitzats per quatre persones de reconegut prestigi en el món del periodisme i la ciència: Manolo Milián Mestre, Antoni Bassas, Jaume Barberà i Sergi Querol. Els quatre han format part dels jurats dels premis d’enguany en les modalitats de Narrativa Memorialística i Divulgació científica.

D’una banda, el polític, periodista i escriptor valencià Manolo Milián Mestre, i el periodista i guionista Antoni Bassas, guanyador d’un Premi Ondas el 1997, debatran en un col·loqui anomenat «Política i societat, les raons d’un desencontre» a partir de les 17.00 hores. A les 18.00 hores serà el torn de Jaume Barberà, periodista, escriptor, directiu, presentador i col·laborador de televisió i ràdio, i el doctor benicarlando Sergi Querol, investigador i director del Banc de Cordó de Barcelona, que intercanviaran idees entorn del futur de la medicina en un diàleg titulat «Cap a on va la medicina?».

Ambdós diàlegs tindran lloc a la sala d’actes de la Fundació Caixa Benicarló i estan oberts a tots els públics. Posteriorment, a les 21.00 hores començarà la gala d’entrega dels Premis Literaris al Magatzem de la Mar.