Inici BENICARLÓ Dos diàlegs amb referents del periodisme i la ciència protagonitzaran l’avantsala dels...

Dos diàlegs amb referents del periodisme i la ciència protagonitzaran l’avantsala dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló

242

Manolo Milián Mestre, Antoni Bassas, Jaume Barberà i Sergi Querol conversaran en un acte obert al públic entorn de temes d’actualitat política, social i científica. La cita serà dissabte 24 de novembre a les 17.00 hores a la Fundació Caixa Benicarló.

El lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló, que tindrà lloc el proper 24 de novembre, comptarà amb una cita prèvia d’excepció: dos diàlegs protagonitzats per quatre persones de reconegut prestigi en el món del periodisme i la ciència: Manolo Milián Mestre, Antoni Bassas, Jaume Barberà i Sergi Querol. Els quatre han format part dels jurats dels premis d’enguany en les modalitats de Narrativa Memorialística i Divulgació científica.

D’una banda, el polític, periodista i escriptor valencià Manolo Milián Mestre, i el periodista i guionista Antoni Bassas, guanyador d’un Premi Ondas el 1997, debatran en un col·loqui anomenat «Política i societat, les raons d’un desencontre» a partir de les 17.00 hores. A les 18.00 hores serà el torn de Jaume Barberà, periodista, escriptor, directiu, presentador i col·laborador de televisió i ràdio, i el doctor benicarlando Sergi Querol, investigador i director del Banc de Cordó de Barcelona, que intercanviaran idees entorn del futur de la medicina en un diàleg titulat «Cap a on va la medicina?».

Ambdós diàlegs tindran lloc a la sala d’actes de la Fundació Caixa Benicarló i estan oberts a tots els públics. Posteriorment, a les 21.00 hores començarà la gala d’entrega dels Premis Literaris al Magatzem de la Mar.

 

Article anteriorComencen els tallers de begudes saludables en els centres escolars
Article següentEls alumnes de la Consolació visiten l’ajuntament de Benicarló