Inici VINARÒS Comencen els tallers de begudes saludables en els centres escolars

Comencen els tallers de begudes saludables en els centres escolars

241
Com tots els anys i amb motiu del dia mundial sense alcohol, la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Additives (UPCCA), organitza els tallers de begudes saludables que a més, compten amb la col·laboració de la Policia Local.

Aquests tallers dirigits als alumnes de sisè de primària pretenen prevenir sobre els riscos de l’alcohol i promoure un consum de begudes saludables.

A través d’una metodologia teòrico-pràctica s’anima a què els xiquets/es reflexionen sobre el consum de begudes que habitualment prenen, tant ells com el seu entorn més pròxim, proporcionant-los una informació clara sobre l’ús o abús de l’alcohol i les seues conseqüències negatives. A més, se’ls ensenya a elaborar diferents begudes saludables com a alternativa al consum d’alcohol i refrescs comercials.

Els tallers compten també amb la presència d’un agent de la policia local per resoldre els seus dubtes, i informar sobre casos reals d’abús de l’alcohol, les seues conseqüències i com actuar en situacions d’emergència.

Article anteriorCharla para evitar incendios en casa
Article següentDos diàlegs amb referents del periodisme i la ciència protagonitzaran l’avantsala dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló