Inici VINARÒS Diumenge torna a Vinaròs una nova edició de Botigues al carrer

Diumenge torna a Vinaròs una nova edició de Botigues al carrer

136

El centre de la localitat s’omplirà amb prop d’una trentena de paradetes on els establiments oferiran els productes de final de temporada de tardor-hivern

Aquest diumenge 3 de març, des de les 9:00h fins les 19:30h, els comerços tornaran a ser els protagonistes de la jornada amb una nova edició de Botigues al Carrer que de nou organitza l’Associació de Comerciants de Vinaròs (ACV), amb la col·laboració de l’Ajuntament. Prop d’una trentena d’establiments ompliran els carrers Major, Agustí Safont i plaça Parroquial amb paradetes per oferir els productes de final de temporada tardor-hivern amb ofertes molt atractives.

La regidora de Comerç, Carla Miralles, ha indicat que des del Govern Municipal sempre oferirem el màxim suport possible a les iniciatives que ajuden a dinamitzar l’economia de la localitat. En aquest sentit, assenyalava que “un dels principals objectius és revitalitzar el sector comercial perquè siga un referent a la comarca i d’aquesta forma impulsar la nostra economia”.

La presidenta de l’ACV, María Ángeles Pereda, ha detallat que Botigues al carrer es farà des de les 9:00h fins a les 19:30h de forma ininterrompuda perquè tots els veïns i veïnes disposen de temps suficient per a fer les compres.

D’altra banda, Pereda comentava que es comptarà amb una gran oferta comercial que anirà des de complements, calçat, moda i esports, així mateix també hi haurà una empresa de telecomunicacions que mostrarà tots els serveis que ofereix. Conserves Bio, espai per a la maternitat i criança, a més de productes per a mascotes també formaran part de Botigues al carrer.

Per acabar, tant Miralles com Pereda, convidaven tots els veïns de la comarca a apropar-se aquest diumenge fins a Vinaròs per gaudir de la variada oferta de productes amb preus assequibles i de gran qualitat, sempre amb la millor atenció personalitzada del comerç de proximitat.