Inici VINARÒS Diumenge el comerç de Vinaròs sortirà a la vora de la mar...

Diumenge el comerç de Vinaròs sortirà a la vora de la mar en una nova edició de Nit de compres al passeig

323

 

Des de les 17:00h fins les 24:00h la pèrgola del passeig de Colom s’omplirà de paradetes per mostrar la variada oferta comercial del municipi

Aquest diumenge 13 d’agost se celebrarà a Vinaròs una nova edició de Nit de compres al passeig, una cita amb el comerç de la localitat que ja s’ha convertit en una activitat imprescindible dintre de l’agenda estiuenca. Prop d’una quinzena d’establiments ompliran la pèrgola del passeig de Colom amb paradetes per mostrar la variada oferta comercial de la localitat, sempre amb productes de qualitat i atenció personalitzada.

La regidora de Comerç, Paula Cerdà, ha destacat que “des de l’Ajuntament sempre donarem suport a aquestes iniciatives impulsades des de l’Associació de Comerciants que suposen promocionar el sector, al mateix temps que també ajuden a dinamitzar el municipi”.

Per la seua banda, la presidenta de l’Associació de Comerciants, Maria Ángeles Pereda, ha comentat que “en total participaran una quinzena d’establiments que muntaran les paradetes al passeig des de les 17h fins a les 24h”. En aquest sentit, assenyalava que suposa una bona oportunitat per a donar a conéixer l’oferta comercial de Vinaròs als veïns i visitants, així com la localització dels establiments, on podran trobar més productes.

Pel que fa al participants, oferiran calçat, complements, moda, esports o llenceria entre molts altres productes, sempre amb la millor atenció personalitzada del comerç de proximitat. Així mateix, també hi haurà una immobiliària i una empresa de conserves.

Com a novetat enguany es comptarà amb la presència d’una empresa especialitzada en el cuidat de les mascotes i també amb un establiment de roba esportiva personalitzada.